Våler Høyre har levert

Av
DEL

Meninger
Valgkampløfter i 2015 var; unngå kjøp av Gravberget gård, selge areal på Haslemoen, bygge skole og aktivitetshus, ferdigstille kjærlighetsstien, få snøscooterled, bruke Glomma mer i trivsel og turistsammenheng, jobbe for frivillighetskoordinator. Alt dette er nå enten vedtatt og ferdig eller vedtatt og i ferd med å ferdigstilles.

I tillegg har vi stått for dette; bytte politisk samarbeidsregion fra Kongsvinger til Elverum, forsvart lokaldemokratiet i saken om vindmøller, startet utbygging av bredbånd i hele kommunen, og ikke minst jobbet aktivt for å få Haslemoen tilbake på kartet for forsvarsaktivitet. Forsvaret er så viktig at ingen partier i kommunestyret tør gå for salg av arealer nå.

Som ordførerkandidat lover jeg å gjøre mitt aller beste for å få Forsvaret tilbake. Bytte av region og samarbeidskommuner, å delta i møter med andre forsvarskommuner, har vært strategisk viktig og gitt oss en utrolig mulighet på Haslemoen. Høyre jobber for bolyst og har tatt initiativ til å rydde i Sjursenparken, pusse opp krigsminnebautaen, få utemøbler til ungdomsskolen, Olavsrosa til kommunelokalet, sette opp turskilt i sentrum, lys på Kjærlighetsstien, lys på kommuneskiltet og «Våler- det likeste steile» på sentralgården. Og Våler ble virkelig satt på kartet med Sommertoget.

Prosjektet frisbeegolf på idrettsplass er vårt initiativ, men da kommunestyret ved bygdelista, SV, V og Folkelista 2 september heller ville bruke penger på å legge gulv på Kirkelund må saken behandles på nytt. I samme vedtak stemte de ned vårt forslag om å vurdere eierskapet av Kirkelund. Vi ønsker å selge Kirkelund, rive Bjørke og få en framdrift for Rekka! Det er ikke en

kommunal oppgave i eie vernede bygg, og vi må flytte fokus fra bevaring til investering. Det har vært en periode med mange 10-9 vedtak. Det har ikke hjulpet at H og Ap har ønsket brede forlik.

Motforestillinger har kommet i siste innspurt, og flere endrer mening fra utvalgsmøtene til kommunestyre. Det har vært en uoversiktlig situasjon, hvor det valgte kommunestyret har vært i stor endring. I perioden har 4 av 19 faste representater fått fritak og nye kommet inn. Partipiskene er lagt bort. Vi har fått ett nytt parti og er nå i praksis 8 partier i kommunestyret. Likevel har vi klart å holde en retning for kommunen. Det er ikke Våler Høyre som driver omkamper, og vi har ikke et ønske om 10-9 vedtak i kommunestyret. Vi har gjort vårt aller beste for å bygge stolthet og optimisme, gripe muligheter og framsnakke kommunen. Vi mener lokalpolitikk skal inspirere, og at debatten skal være framtidsrettet og saklig. Ny skole og aktivitetshus er en fantastisk god sak for kommunen, ikke et problem! Jeg ønsker å fortsette arbeidet med å jobbe for bolyst, utvikling og optimisme i Våler!  Stem på meg og Høyre ved valget, da vet du hva du får.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags