Kona Hedda kommer fra Kongsvinger. Til våren starter arbeidet med å bygge enebolig i Kongsvinger.

– Jeg skal ta med meg familien og bli hedmarking. Det tar ett til halvannet år for å få huset ferdig, planen er å flytte da, sier Thingnes Bø til VG.

I rene pengepremier har skiskytteresset skutt og gått inn 825.000 kroner under VM i Anterselva. I tillegg kommer personlige bonuser, slik at summen vil passere en millioner kroner.

Thingnes Bø var helt suveren på fellesstarten søndag og skjøt feilfritt og fulle hus. Mens han gikk over mål, feiret han gullet med vuggebevegelser til ære for den vesle sønnen Gustav.

Til VG skryter Thingnes Bø også av svigerforeldrene fra Kongsvinger som har hjulpet til med barnepass under VM i Anterselva.

Nå ser verdensmesteren framover, og gleder seg til nytt hus.

– Jo flere VM-medaljer, jo større hus?

– Ja, kanskje det. Heldigvis leverte vi rammesøknad før jeg dro hit. Hvis alt går etter planen, håper jeg å være i hus foran OL-sesongen, sier Thingnes Bø og legger til at han gleder seg til «neste fase i livet», sier han til NTB.

– Nå blir neste plan å lage et bra treningsrom i det huset, slik at jeg fortsatt kan være en av verdens beste skiskyttere og samtidig en god familiefar.

Les mer om børsemakeren fra Kjellmyra, som Johannes bruker: