↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 41 60 99

Faks: 62 41 60 98

Besøksadresse

Gamle Trysilveg 5
2406 ELVERUM
  1. Beskrivelse

Kjøkken, bad og garderober

Velkommen

Vi inviterer til en kikk i våre lekre kjøkken- og baderomsutstillinger.

Kom innom vår butikk i Gamle Trysilveg 5 og vi vil hjelpe deg med å finne en løsning som passer for deg og ditt kjøkken. Vi hjelper gjerne til med oppmåling og vi kan enkelt lage 3D-tegninger som gjør det mulig for deg å visualisere ditt nye kjøkken.

Velkommen til en uforpliktende og hyggelig kjøkkenprat.

Se våre kjøkkenutstillinger

Se våre baderomsutstillinger

Om oss

Kjøkkensenteret startet opp i Elverum i 1985 og holdt da til i Shellegården på Vestad. Vi vokste etter hvert ut av disse lokalene og i 1994 flyttet vi til det sjarmerende trebygget i Gamle Trysilveg 5, hvor vi holder til i dag.

Siden begynnelsen har vi vært i god vekst, noe som blant annet førte til at vi i 2005 ble tildelt Gaselleprisen fra Dagens Næringsliv. Vi leverer i dag til alt fra store prosjekter til privat rehabilitering og nybygg.

Vi er 3 heltidsansatte i butikken og til sammen har vi mange års erfaring med kjøkken. Dette betyr at vi, i samarbeid med våre kunder, løser vi de fleste utfordringer. Vi kan også tilby dyktige montører som har arbeidet for oss i en årrekke, noe som sikrer et godt resultat.

Vårt motto er: ?Kunden i Sentrum?.

Våre leverandører

Kjøkken og bad fra Sigdal . Vi har også et stort utvalg skyvedørsgarderober fra Rival AS, hvitevarer fra Electrolux, Husqvarna, AEG og Zanussi samt hetter og kjølehjørner fra Røros Metall AS.