↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 41 67 60

Besøksadresse

Svartbekkvegen 87
2406 ELVERUM
  1. Beskrivelse

FagFlis Elverum AS ble stiftet i 1996 av Bygg- og Murmester Ivar Bakke, som inntil da hadde drevet et personlig eiet firma i mange år.

Kvalitet er for oss på Fagflis Elverum AS et ord som er sterkt assosiert med hele vår filosofi at våre kunder skal vite og forstå det når de kontakter oss. Våre kunder, store og små, må fra den første kontakt til sluttkontroll ha følelse av trygghet, det er kvalitet for oss.

FagFlis Elverum AS er en Mesterbedrift med 3 mestere og totalt 24 ansatte innenfor entreprenørbransjen i Tømrer-/ Byggfaget og Murfaget.

Seriøsitet, varige kundeforhold og respekt for fagområdet er kjennetegn for en mesterbedrift.

FagFlis Elverum har sentralgodkjenning

Sentral godkjenning er et hjelpemiddel for alle foretak som skal være ansvarlig for søknad, prosjektering, utførelse, samordning eller kontroll av tiltak som krever byggetillatelse.

Direktoratet for byggkvalitet er den sentrale myndighet for det bygningstekniske regelverket, tilsynsmyndighet for reglene om dokumentasjon av byggevarers egenskaper og driver ordningen for sentral godkjenning av foretak etter plan- og bygningsloven.

Vi har egen butikk med et bredt spekter av Skifer, Naturstein, Forblendningspanel, Granitt, Belegningsstein, Mur/Støttemur, Kantstein, Ovner / Peiser, Ovnsrør med tilbehør. Keramiske fliser, Tilbehør og Verktøy til flislegging.

 

Vi er din lokale leverandør av:

Håndverkertjenester

Fliser og Flismateriell/-Verktøy

Hus/ Leiligheter/Tilbygg

Hytter

Garasjer

Andre type boliger/bygg

Skifer, Naturstein og Belegningsstein

Ovner, Peiser, Ovnsrør/Tilbehør

Rehab. Bad