↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Andre tjenester

TjenesteTorget ønsker å hjelpe privatpersoner å gjøre gode valg for deres privatøkonomi. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 600 000 nordmenn, og taller øker stadig med fornøyde brukere. Tjenesten er gratis og uforpliktende. Du innhenter helt enkelt en rekke tilbud på produkter eller tjenester for deretter å velge den beste avtalen for deg både på pris og vilkår. Under kan du lese om noe av det du kan innhente tilbud på:

 

Lån

De fleste av oss har et eller annet form for lån. Uansett om det er snakk om boliglån, forbrukslån eller billån bør du innhente flere lånetilbud fra flere banker for å sikre at du får beste lånevilkår. Flere i dag har også høy kredittkortgjeld og ande smålån. Slike lån vil du spare mye på ved å samle smålån til ett lån. Et aspekt av det er at det gir deg bedre oversikt over utestående gjeld. Et annet er at du enklere blir kvitt gjelden ved å betale mine rentekostnader og gebyrer.

 

Eiendom

Ved salg av boligen er det mange forberedelser som skal gjøres og mye papirarbeid. De fleste av oss har en hektisk hverdag og for å sikre at boligsalget går raskt unna og gir en god salgssum velger de fleste å finne en dyktig eiendomsmegler. Her er det viktig å finne en som kan ditt boligområde og er en god segler (for eksempel eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger). Gjennom å bruke våre skjemaer kan du raskt og enkelt finne en dyktig eiendomsmegler til en god pris blant noen av de største meglerhusene vi har samarbeid med (som Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1).

Hva er boligen verdt? Taksering av boligen er noe av det første du bør gjøre ved boligsalg. Har du funnet en god eiendomsmegler kan du høre hvilken takstmann de normalt bruker og spørre om prisen. Videre bør du innhente flere tilbud slik at du enkelt kan sammenligne med andre takstmenn om hva de tar i pris. Om du ikke er fornøyd er det bare å finne en annen dyktig takstmann til lavere pris.

 

Advokat

Har du havnet i en tvist etter boligsalget kan det være du har behov for juridisk rådgivning hjelp fra en advokat.  Eller kanskje har en nabokrangel gått for langt og det er på tide å få noen råd fra en advokat som har kontroll på gjeldende lover og regler. Uansett hvorfor du skulle trenge advokat bør du innhente flere tilbud slik at du finner en dyktig advokat som kan løse dine problemer, og det til en pris du er fornøyd med. Alle advokater har sine ekspertområder, så finn en som kan ditt tvisteområde: familiegjenforening, arverett eller avtalerett.

 

Varmepumpe

Ønsker du bedre varmeeffektivitet og et miljøvennlig alternativ bør du investere i en varmepumpe. Med en varmepumpe vil du få tre ganger så mye varme per krone brukt til strøm, så en del av investeringskostnadene henter du inn over tid. Dersom du i dag bruker vannbåren varmefordeling bør du gå for en væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Disse to variantene gir en bedre varmedistribusjon og jevnere temperatur i boligen. Om du på den andre siden ikke har vannbåren varmefordeling bør du heller ikke investere i det ettersom kostnadene kan bli høye. Da kan du heller velge den populære løsningen luft til luft varmepumpe, som gir deg varme på vinteren og fungerer som et aircondition anlegg om sommeren. For å sikre at du får et godt tilbud og ikke betaler mer enn nødvendig bør du sammenligne forskjellige tilbud først. Tjenestetorget har samarbeid med flere større produsenter som Daikin, Panasonic og Toshiba. Gjennom vår tjeneste vil du derfor få gode tilbud på noen av de beste produktene på markedet. Husk også at varmepumper vil forlenge sin levetid ved å jevnlig gjennomføre vedlikehold gjennom en varmepumpeservice.

 

Forsikring

Alle har behov for en eller annen god forsikring for deres helse og eiendeler. Forsikringer sikrer din økonomiske fremtid, og du bør finne den beste forsikringsavtalen for akkurat deg. Dette kan du raskt og enkelt gjøre gjennom å bruke vår forsikringskalkulator. Her vil du også få en god oversikt over hva de ulike forsikringene vil koste deg.

 

Den første forsikringen absolutt alle bør ha er en innboforsikring.  Denne dekker dersom det skjer skader eller tap av eiendeler innenfor husets fire vegger. Eier du din egen bolig bør du sjekke ut  husforsikring og hytteforsikring. Uten disse forsikringer kan du risikere store økonomiske tap dersom det skulle oppstå brann, vannlekkasje eller at noen prøver å gjøre innbrudd. Videre er helsen din noe av det viktigste du har. For å sikre både din egen og dine nærmeste bør du ha en god uføreforsikring og livsforsikring, samt barneforsikring om du har barn. Dine husdyr bør også forsikres gjennom en god dyreforsikring. For å sikre deg på reise og i hverdagen bør du ha en reiseforsikring. Slik unngår du å store, uforutsette kostnader, samtidig som du sikrer at du vil leve normalt om noe skulle skje.

 

Eier du kjøretøy må disse forsikres med ansvarsforsikring det er faktisk lovpålagt. Likevel vil ikke en ansvarsforsikring dekke godt nok om noe skulle skje, derfor trenger du bilforsikring (inkludert elbilforsikring). Du kan gjerne bruke vår bilforsikring kalkulator for å finne ut hva det vil koste deg.

 

Også andre kjøretøy trenger forsikring, slik som veteranbilforsikring, campingvognforsikring og båtforsikring. Om du eier mindre kjøretøy må også disse ha ansvarsforsikring, men bør i tillegg forsikres med  Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. Det å kjøre på veiene innebærer en viss risiko for deg, men med en ulykkesforsikring som dekker mye og godt vil du være sikker.

 

Hus

Er du klar for å bygge bolig på tomten din bør du innhente flere priser. Dersom du ønsker et ferdighus, kan du gå gjennom vår huskatalog for inspirasjon og for å finne din drømmebolig. Finn ut hva som er mulig å bygge på tomten og hva som er viktig for deg, deretter er det bare å starte byggeprosessen.

 

Skift dine gamle vinduer

En del av isolasjonen i boliger er vinduene, og har du dårlige, gamle vinduer taper du ikke bare varme, men også penger. Ja du kaster penger ut av vinduet fordi strømkostnadene bli høyere når varmen forsvinner gjennom dårlige vinduer. Skift dine gamle vinduer så isolerer du godt året rundt.

Med nye vinduer kan du også slå til med ny solskjerming. Om du ønsker innvendig solskjerming er persienner et populært alternativ, mens de mest kjøpte utvendig solskjermingsalternativene er pergola og markiser.

 

Med boligalarm er du trygg

Alle vet at i ferier er det høysesong for tyveriforsøk, men visste du at bare det å ha alarm virker avskrekkende? Dette vet forsikringsselskapene, så ved å velge en FG-godkjent alarm reduserer de forsikringspremien din. En god boligalarm varsler altså mot tyveri gjennom en god innbruddsalarm , men du bør også ha en god brannalarm på plass. Det er altså flere typer alarm å velge blant, og flere alarmselskap. I Norge er de to største alarmselskapene Verisure og Sector Alarm.

 

Garasje

Med boligalarm sikrer du boligen din mot tyver, men du bør også sikre din garasje. Her oppbevares store verdier som bil, sykler, skiutstyr og verktøy. Ta forhåndsreglene og skaff deg en innbruddsikker garasjeport.

 

Radonmåling

I Norge er det en helsefarlig, usynlig gass som siger opp fra berggrunnen. Dette er radon og eneste måten å finne ut om nivåene er innenfor akseptabel grense er gjennom en radonmåling. Skulle det vise seg at nivåene er høye vil du raskt kunne sette i gang radontiltak for fjerne helserisikoen.

 

Regnskap og bedriftsforsikring

Alle bedrifter skal føre regnskap, men ikke alle er like gode på tall eller ønsker å drive med tall. Nettopp derfor velger mange å sette bort arbeidet til en regnskapsfører. Her er det viktig at du velger en autorisert regnskapsfører som har stålkontroll på alle lover og regler. Slik sikrer du at bedriften din er lønnsom. I tillegg bør du også ha en god bedriftsforsikring som er skreddersydd til akkurat din bedrift for å sikre lønnsomheten. Med bedriftsforsikringer dekker du dine ansatte og eiendeler, dermed unngår du store, uforutsette kostnader om noe skulle skje. Om din bedrift er innenfor landbruk bør du ha en  landbruksforsikring eller traktorforsikring.

 

Bredbånd

I vårt moderne samfunn er teknologi en stor del av hverdagen. Den teknologiske utviklingen kommer stadig lenger og vi får også stadig behov for høyere hastighet på vårt bredbånd. For å sikre at du får den hastigheten du trenger bør du innhente flere tilbud. Om du på den andre siden ikke trenger alt for høy hastighet bør du heller ikke betale for det. Finn et tilbud som passer deg og ditt behov til en rimelig pris.

 

Utleiemegler

Mange ønsker å leie ut boligen for å hente inn ekstra inntekt hver måned. Uansett om du ønsker å leie ut hele boligen eller et rom vil prosessen av å finne en riktig leietaker ta tid. I tillegg er det en del papirarbeid som skal være i orden og en rekke ting kan skje i leieforholdet. Denne risikoen kan du minske betraktelig ved å benytt deg av en utleiemegler. De ordner alt det praktiske og sikrer at du får pengene inn på konto til rett tid.

 

Flyttebyrå

Er du på flyttefot vil du minske stresset med flyttehjelp fra et flyttebyrå. De vil ordne det å flytte alle eiendelene dine på en god og profesjonell måte. Da slipper du å leie bil eller kjøre skytteltrafikk med tilhenger.  I tillegg sparer du ryggen din for tunge løft av møbler, så kan du heller fokusere på ditt nye hjem.

 

Tjenestetorget eier Anbudstorget der du kan få anbud på håndverkere som entreprenør, elektriker og rørlegger. Tjenestetorget eier også Helsetjenester der du kan bestille time på blant annet kiropraktor (feks. kiropraktor i Oslo), og fysioterapeut (feks. fysioterapeut i Oslo).