↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 43 54 00

Besøksadresse

Grindalsvegen 3
2406 ELVERUM
  1. Beskrivelse

BJØRNSTAD PROSJEKTERING AS

Firmaet ble opprettet Januar 2009 og overtok tidligere Bjørn Bjørnstad Prosjektering AS (stiftet i Elverum i 1986) kundeportefølje og ansatte, vi fungerer som arkitekter og rådgivende ingeniører i byggeteknikk. Selskapet har sitt utspring fra Sivilingeniør Bjørn Bjørnstad AS, og viderefører en tradisjon som går helt tilbake til 1965.

Bedriften utgjør fjorten årsverk fordelt på fem arkitekter, fire sivilingeniører, en ingeniører, to tekniske tegnere, én kontormedarbeider og daglig leder. Selv om vår virksomhet er sentrert rundt offentlige og private prosjekter i vårt eget distrikt, har vi utført store oppdrag over hele landet.

 

HVA GJØR VI?

Vi dekker flere fagområder i vår bedrift. Fellesnevneren for fagene er at de er sterkt relatert til hverandre i byggprosjektering.
Dette gir oss en fordel i prosjekter hvor vi dekker flere fag samtidig. Koordineringer, avklaringer og "nøtteknekking" kan vi i stor grad gjennomføre internt. Vi blir sterke på samhandling. 
Noe som er vel så viktig, er at vi gjennom nært samarbeide, kjenner godt til utfordringer i hverandres fagfelt.

Dette til sammen gjør oss til en kompetanse og kunnskapsbedrift som kan spille på flere strenger. Effektive metoder og kvalifiserte medarbeidere skal bli din gevinst.

 

FOR HVEM?

Vi utfører prosjektering for et stort spekter av kunder. Alt fra privatperson som ønsker bistand med søknadsprosessen eller en garasje, til store utbyggere av leilighetsblokker og næringsbygg. Vi prosjekterer også mye for entreprenører. Her er også spekteret vidt, fra mindre håndtverkerbedrifter til store nasjonale og internasjonale entreprenørselskaper.

Vi utfører vår jobb med samme profesjonalitet, om prosjektet er lite eller stort.