↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355
  1. Beskrivelse

Bokstavssmykke

Bokstavsmykker er flotte smykker og anheng fordi hver bokstav har en helt spesiell mening for dem som bærer smykket. Finn alt du trenger å vite om bokstavsmykker i både sølv og gull her.

Kanskje er man forelsket i M, eller er det O som har mye å si for deg? Vil du hedre en viktig person i ditt liv, eller en fotballklubb for den saks skyld? Da er det lite som er så fint som et personlig bokstavsmykke. Du bestemmer helt selv hva det skal stå for.

Det er lett å se for seg at en mor gir sitt barn et bokstavsmykke, men kanskje et gammelt par også setter pris på å føle på tilhørigheten. Et smykke som dette leveres av norske smykkedesignere som vet å sette prikken over I-en når de utformer disse vakre kreasjonene! Navnesmykke.no samler alle disse bokstavsmykkene fra forskjellige forhandlere og gullsmeder.

Å glede noen man er glad i krever både tid og energi. For hva skal man gi? En gave kan være så mye og vi tror bokstavsmykket er veien å gå. Få oversikt på Navnesmykke sin hjemmeside og la deg friste av våre tips til bokstavsmykker fra norske designere og gullsmedbutikker.

Bokstavsmykker eller ei, vakre kunstverk som dette er verdt å ta en titt på. De er laget i bestandige materialer og er utsmykket i de vakreste fonter!