↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355
  1. Beskrivelse

Nestebank.no - Alt om SMS-lån

Er du blakk samtidig som du ønsker deg en ny mobiltelefon eller datamaskin? Da er det fristende for mange å ta opp et SMS-lån. Men det er alltid lurt å passe på når du tar opp smålån, det kan fort bli en dyr fornøyelse. Slike lån kan ha en effektiv rente på over 1000 prosent i året.

Mange søker etter et SMS-lån når de trenger penger til å holde dem frem til deres neste lønning. Et smålån kan være lurt om du absolutt trenger pengene, men det er også lurt å være obs på at banker elsker smålån, fordi de tjener mye på rentene du må betale.

Hva er et SMS-lån? Ifølge Nestebank.no er et SMS-lån (også kalt mobillån) et lån som kan tas med mobilen eller på internett. Du kan enkelt sende en SMS og i løpet av kort tid har du et beløp på kontoen din uten at du trenger å forklare en bankrådgiver hva du ønsker å bruke pengene på. Dette er relativt små lån, vanligvis på mellom 1000 og 3000 kroner. Deres målgruppe er som regel unge mennesker som trenger ekstra penger raskt. Her er alt du trenger å vite om SMS-lån.