↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+46706936832

Postadresse

Sturegatan 6A,
50342
  1. Beskrivelse

Norlån.no - Vi forklarer hvordan du kan rydde opp i økonomien din og bli kvitt gamle lån og gjeld på en rask og trygg måte. Uavhengig om du bor i Østerdalen, Solør, Glåmdalen, Trysil eller Engerdal har vi i Norlån.no sammenlignet en rekke tilbydere av refinansieringslån som kan passe deg.

Du kan spare tusenvis av kroner ved å samle gamle lån og kredittkortgjeld i et nytt lån med lavere rente. Det er dette som kalles refinansiering. 

Låneeksempel: Effektiv rente fra 6,32% til 39,90% ved 100.000 kr over 5 år. Kostnad fra 16 388 til 109 497 kr. Totalt 116 388 til 209 497 kr. 

 

Få et billigere lån og bli kvitt de dyre

Det høres kanskje rart ut og ta opp et nytt lån for å bli kvitt de gamle, men det er store fordeler med å gjøre nettopp det. Tenk deg at du har flere lån og alle lån i tillegg har administrasjonsgebyrer og avgifter. Det kan bli unødvendig mange gebyrer og avgifter når man istedenfor kan samle alle lånene til et eneste lån. Da kan man bruke de pengene som tidligere gikk til unødvendige kostnader på å nedbetale det nye lånet raskere.  

Dessuten har små lån og kredittkortgjeld ofte høy rente. Når man samler gjelden sin til et nytt lån har man mulighet for å få en langt lavere rente enn det man har i dag. 

En bonus med refinansiering er at man får en bedre oversikt med kun et lån å nedbetale. 

 

Refinansiering hos Norlån.no

På Norlån.no kan du lese informasjonen du trenger for å refinansiere eller enklere sagt - rydde opp i økonomien. Vi har nyttige artikler som forklarer enkelt hva refinansiering er, hvorfor og hvordan man refinansierer. 

 

Ønsker du å bli kvitt gammel gjeld og starte på nytt?

1. Finn en bank eller långiver på Norlån.no som kan hjelpe med refinansering.

2. Send inn et søknadsskjema ved å trykke på Søk her-knappen. 

3. Bankene gir deg tilbud og du kan takke ja eller nei. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.