↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

907 69 224
  1. Beskrivelse

Er du på utkikk etter advokat i Hedmark? Da det tidligere har vært problematisk å finne en advokat som passer for akkurat dine behov, er det nå kommet en tjeneste som gjør hele prosessen enklere. Du kan nå motta og sammenligne tilbud fra forskjellige advokater helt gratis. Det eneste du gjør er å sende inn din henvendelse og vente på tilbud.

 

Hvordan du mottar gratis tilbud gjennom Advokatmatch

  1. Gå inn på Advokatmatch.no
  2. Klikk på hva handler saken om. Velg hva din sak handler om fra listen. Dersom ingen av alternativene passer din sak trykker du på annet 
  3. Skriv kort, men detaljert om hva din sak handler om 
  4. Legg inn kontaktinformasjon, ditt navn og adresse
  5. Vi behandler din forespørsel og finner de advokatene i Hedmark som passer best til dine behov
  6. Du venter på å motta tilbud. Du vil få tre forskjellige tilbud som er helt gratis og uforpliktende 

 

 

Hvorfor bruke Advokatmatch når du trenger advokat 

Det finnes en rekke forskjellige advokater der ute. Dessverre er det slik at ikke alle advokater kan håndtere alle forskjellige saker. Advokater velger å spesialisere seg innenfor visse områder. Prosessen med å finne en advokat som er egnet for din sak kan derfor være frustrerende. Når du bruker advokatmatch vil du bli matchet med advokater som er godt egnet til akkurat det du trenger hjelp med. Vi samarbeider kun med gode advokater vi er trygge på at vil gi våre brukere en god erfaring. 

 

Advokater opererer som regel med en timepris. Og som i alle andre bransjer, har forskjellige advokater forskjellige priser. Det er derfor lurt å sammenligne på forhånd, da en advokattjeneste som regel koster en del. Du vil ikke ende opp med å finne ut i ettertid at du har brukt mye mer enn nødvendig. 

 

Hvem står bak Advokatmatch.no? 

Bak tjenesten Advokatmatch.no står selskapet Lead Service AS. Selskapet ble stiftet i 2019 og driver anbudstjenester innenfor flere bransjer. I tillegg til tilbud fra advokater kan du blant annet få tilbud fra eiendomsmeglere og regnskapsførere. Tjenesten er utviklet for at det skal være lettere for brukere å finne de riktige leverandørene. Fremover skal det også komme flere tjenester innenfor flere forskjellige bransjer. 

 

Hva gjør en advokat? 

Enkelt forklart er jobben til en advokat å løse juridiske tvister. Da det finnes en rekke forskjellige rettsområder, er det vanlig at en advokat spesialiserer seg innenfor et rettsområde eller et par forskjellige. Saker der det som regel er advokater involvert er straffesaker, kontrakter, kjøpsrett, eiendomsrett, erstatning og arbeidsrett. En advokat kan også ta part i saker der to eller flere parter er uenige. Da vil relevante lover bli brukt for å lage en sak. Om det er nødvendig vil saken gå til retten og utfallet bli bestemt av en dommer. 

 

Hvor mye koster det med en advokat? 

Som de fleste vet, er det ikke billig med bistand fra en advokat. De aller billigste advokatene koster i overkant av 1000 kroner i timen, og de dyreste opp mot 5000 i timen. De advokatene som retter seg mot privatpersoner er ofte i det nedre sjiktet prismessig. Det er også tilfeller der du kan få dekket deler av summen, eller hele summen.