↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Elverum, Østerdalen og Solør

 

Skal du selge bolig eller hytte i Østerdalen? Spar tid og penger - benytt Meglersmart.no for å innhente tilbud fra flere eiendomsmeglere. Meglersmart.no er en tjeneste som matcher eiendomsmeglere og boligselgere. Vi hjelper deg med å finne den rette eiendomsmegleren til deg og din bolig. 

 

I 2019 ble det solgt i underkant av 8000 boliger i Innlandet fylke. Meglerens vederlag var i snitt 59.000,- ifølge tall fra Finanstilsynet. Dette er godt over landssnittet. 

 

På Meglersmart.no finner du flere artikler med nyttig informasjon om det å selge eller leie ut bolig. I vår guide til å selge bolig sammenlignes det å selge bolig selv med det å engasjere en megler. Artikkelen forteller hva det koster å selge bolig, hvilke skatteregler som gjelder og når på året det lønner seg å selge. 

 

Har du spørsmål om tjenesten eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller hytte? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.