↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Finn gunstig refinansiering hos alle nettbaserte banker i Norge

Ønsker du å bli gjeldfri? Start med å refinansiere lånene og kredittene dine. Du kan spare store beløp på å bake alt inn i et enklere og billigere lån. Dette gir deg penger til overs som gjør at du får muligheten til å bli gjeldfri raskere.

 

Låneeksempel: 170.000 kr. o/7 år, Eff.rente 13,33%, Kostnad 86.048,-, Totalt: 256.048,-.

 

Om vår hjemmeside og hva vi tilbyr

www.refinansiere.net har vi oversikten du trenger når du skal finne det billigste refinansieringslånet, enten det er med eller uten krav til sikkerhet. Du kan lese omtaler av hver bank og deres produkter, sjekke betingelsene, og sette deg inn i kravene fra hver enkelt. Du får også oversikt over låneagenter som innhenter tilbud fra opptil 20 banker på dine vegne (gratis). Dette gjør det enklere å finne frem til bankene som tilbyr de beste betingelsene på refinansieringslån.

 

Refinansieringslån uten krav til pant eller kausjonist

De fleste banker i vår oversikt tilbyr inntil 500 000 kroner til refinansiering uten krav til sikkerhet. Rentene på disse lånene kan komme ned i cirka 5% til 6% nominelt. Lånetiden du kan velge er inntil 15 år, etter spesifikke bestemmelser. Det er større sjanser for å få lånet innvilget dersom du har en medsøker, og da fortrinnsvis din ektefelle eller samboer. 

 

Slik refinansierer du på dagen:

  1. Det tar kun 1 minutt å søke.
  2. Svaret kommer i løpet av noen timer.
  3. Innhent mange tilbud og la bankene konkurrere om å gi deg laveste rente.
  4. Når du refinansierer vil banken sørge for at den gamle gjelden blir innfridd.

Refinansiering av smålån og kredittkort

 

Har du høy forbruksgjeld? Noter deg rentebetingelsene du allerede har, og sammenlign med et større lån uten sikkerhet. Sannsynligvis er sparepotensialet større enn du tror. Er gjelden stor nok og lånetiden lang kan det dreie seg om mange titalls tusen kroner.