↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Finn gunstig forbrukslån 

Forbrukslån, og andre usikrede lån, kan ha svært ulike rentebetingelser. Derfor er det viktig å sørge for at du finner den banken som kan gi lavest mulig rente til nettopp det du trenger å søke penger til. Billigeforbrukslån.no hjelper deg med det. På vår nettside finner du lån på minuttet.

 

Beste tilbud til deg

Billigeforbrukslån.no har innhentet informasjon fra over 30 banker i hele landet. Dermed kan du lett søke lån hos en rekke banker direkte fra nettsiden vår. På den måten mottar du mange tilbud, og kan ta deg god tid til å vurdere de ulike betingelsene. Slik kan du føle deg trygg på at du får det best mulige tilbudet. 

 

Låneeksempel: 80.000 o/5 år. Effektiv rente 13,38 %. Kostnad 28.843. Total kostnad 108.843.

 

Hvordan fungerer et forbrukslån

Et forbrukslån er et usikret lån. Det betyr at det gis uten at det tas pant i fast eiendom. På den måten er det mulig å ta opp lån selv om man ikke eier egen bolig. Det er viktig å sette opp en god plan for nedbetaling av lånet. Ved hjelp av vår lånekalkulator kan Billigeforbrukslån.no hjelpe deg også med det.

 

Slik kan du gjøre det:

  1. Skriv beløpet du ønsker å låne i lånekalkulatoren, samt ønsket nedbetalingstid
  2. Send så søknaden til mange banker direkte fra nettsiden vår
  3. Du får som regel svar på dagen, og kan så velge det beste tilbudet
  4. Deretter kommer pengene inn på kontoen din

Smålån

Det er mange tilfeller hvor et forbrukslån kan være nyttig, spesielt ved uforutsette utgifter. Det kan også være gunstig å bruke som refinansiering. Du finner alle typer smålån på billigeforbrukslån.no.

 

Betalingsanmerkning

Forbrukslån gis uten sikkerhet og derfor stiller mange banker som krav at du ikke har betalingsanmerkning. Imidlertid er det noen finansinstitusjoner som tilbyr det. Du kan også finne de på Billigeforbrukslån.no.