↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Kredittkortinfo.no - Se vår oversikt over de beste kredittkortene i Norge 

Det er over 200 ulike kredittkort på det norske markedet. Å velge rett er derfor ikke alltid like enkelt. Hjelpen finner du på Kredittkortinfo.no. Vi har oversikten du trenger, med oppdaterte nøkkeltall for alle de beste kredittkortene i landet.

 

Finn frem i jungelen av kredittkort

Gå til forsiden vår og se utvalget av kredittkort. Du kan enkelt sortere i forhold til blant annet økonomiske betingelser, hvilke rabatter som er inkluderte, eller om kortet har gratis reiseforsikring. Hvis du vil vite mer om hvert enkelt kort kan du lese informative omtaler som beskriver fordelene og ulempene. Ta turen innom bloggen vår når du er innom og lær om smart kortbruk og relevante privatøkonomiske spørsmål. 

 

Låneeksempel: Eff. rente er 23,40 %, 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad kr 1.780. Totalt 16.780 kr.

 

Vanlige fordeler og betingelser

Alle norske kredittkort gir deg rentefritak et visst antall dager for kjøp av varer og tjenester. Dette gjør det mulig å helt unngå kostnader tilknyttet kortbruken. Blant de vanligste fordelene er gratis reiseforsikring, faste rabatter på drivstoff, handel i nettbutikker, dagligvarer og mye mer. 

 

Når du skal velge kredittkort bør du tenke gjennom hvilket forbruksmønster du har. Kjører du mye bil kan et bensinkort spare deg for mye penger. Er du glad i å reise kan et kort med reiseforsikring og rabattavtaler på fly, hotell og leiebil egne seg bedre. 

 

Slik finner du kredittkort som passer deg:

  1. Bruk oversikten på Kredittkortinfo.no.
  2. Sorter listen etter hvilke behov du har.
  3. Fyll ut søknadsskjema.
  4. Motta svar på minuttet og signer avtalen med BankID.
  5. Kortet kommer i posten innen cirka 1 uke.

 

Usikker på hvilken betalingsløsning kortet bør ha? Les om forskjellen på Mastercard, VISA og American Express før du velger.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube