↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Advokatsmart.no - Gjør smarte juridiske valg

 

advokatsmart.no finner du informasjon om mange av de vanligste juridiske problemstillingene innenfor temaer som bolig, økonomi, familie, jobb og helse. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for forbrukere og bedrifter som trenger advokathjelp å finne lett forståelig og oppdatert informasjon. Finn informasjon, utforsk våre jussguider og søk etter advokater.

 

I følge SSB er det i underkant av 250 personer som jobber innen juridisk tjenesteyting. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. Advokatsmart.no dekker blant annet Elverum og Østerdalen. 

 

På advokatsmart.no kan du lese en rekke artikler om ulike rettsområder, som eiendomsrett, familierett, kontraktsrett og arbeidsrett. En av våre mest leste artikler er guiden til odelsrett. Her gir vi deg oversikten over det du trenger å vite om området, inkludert odelsrekkefølgen, odelsrett ved arv og salg, kvinners odelsrett og mye mer.

 

Har du spørsmål om advokatsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom du har behov for rettshjelp? Se mer informasjon på advokatsmart.no eller send en epost til kontakt@advokatsmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.