↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 50 75 00
414 00 343

Besøksadresse

Kommerstadvegen 212
2380 BRUMUNDDAL
  1. Beskrivelse

Det satses mest på håndverk med spesialisering på arbeid med natursteinmurer og utførelser i granitt. Som for eksempel brosteinlegging og beslektede arbeid. Vi utfører også belegg i natursteinskifer, trapper og murer.

Ved siden av dette utfører og leverer vi belegning av forskjellige typer betongstein fra ulike betongsteinleverandører, som også kan fås i varierende former og farger.

Vi har gjennomført en miljøgate på Kongsvinger i Innlandet fylke. Denne miljøgaten ble tildelt prisen for det beste anlegget utført etter retningslinjer for universell utforming i 2013.

Privatavdelingen vår har en solid maskinpark, og anleggsgartnere som har lang erfaring med private prosjekter. Vi utfører hvert år svært komplekse privatprosjekter, og har en større bildebase av ferdigstilte referanseprosjekter som kan gjøres tilgjengelig ved forespørsel.

 

Vi har mange dyktige medarbeidere i produksjonen, samt en liten administrasjon som holder til på Rudshøgda i Innlandet. Anleggsgartner Arnesen AS eies av Trond Jørgen og Mari Arnesen, som også eier Hageland Elverum sammen.

Vi har hele tiden lærlinger hos oss, og flere av disse er fortsatt i bedriften. Hos oss er ingen utfordring for stor eller liten, og vi finner alltid en løsning.

 

Spesielt tre ting er vi alle enige om:

1. Stå opp om morran.

2. Ta telefon når den ringer.

3. Ikke ljug.

 

Ta gjerne kontakt med oss, og vi alltid kunne finne en løsning som passer for deg og dere.