↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

990 99 663

Besøksadresse

Solørvegen 864
2415 HERADSBYGD
  1. Beskrivelse

Navnet mitt er Marit, og det er jeg som driver dyrlegekontoret i Heradsbygda.
Livets tilfeldigheter gjorde sitt til at jeg endte opp på et småbruk her i bygda - og her trives jeg godt sammen med familien min!

Allerede som lita jente drømte jeg om å bli dyrlege. Og i 2008 var jeg ferdig utdannet veterinær.

Jeg fikk meg jobb på en av de større klinikkene i Trondheim etter avsluttet studie. Nyutdannet og entusiastisk gikk jeg i gang! Jobbet seint og tidig, og syntes det var givende og spennende. Etter hvert gikk turen fra Trøndelag til Innlandet. Vel 10 år og 2 barn senere hadde tankene mine om veterinæryrket endret seg. Lange stressende dager, vakter og store kjøreavstander ble svært krevende å kombinere med det å være småbarnsmor, og det endte etter hvert med at jeg sluttet som veterinær.

Siden den gang har jeg hatt et vikariat i Mattilsynet - en svært lærerik erfaring, som jeg også tar med meg inn i jobben som klinisk praktiker. I tillegg har jeg tatt en pedagogisk utdanning og prøvd meg som lærer i videregående skole - også veldig spennende.
Likevel er det veterinærfaget som ligger hjertet mitt nærmest, og i 2022 åpnet jeg derfor min egen lille dyreklinikk i Heradsbygda. Målet er å tilby dyreeiere gode veterinærtjenester for dagligdagse utfordringer. Jeg henviser videre i de tilfeller som ikke kan løses hos meg.

Klinikken min er liten, og derfor rolig. Mange dyreeiere forteller at de setter pris på å kunne ta med sin firbeinte bestevenn til en veterinær der man slipper stressende omgivelser, andre dyr på venteværelset og urolig atmosfære.  Jeg setter av god tid til behandling og oppfølging, og har erfaring og kompetanse til å ta gode beslutninger. Jeg er opptatt av at opplevelsen hos dyrlegen skal være god både for dyret og eieren.

Jeg selger også fôr fra Specific, i tillegg til et lite utvalg veterinærartikler.
Håper vi sees velkommen skal du være!