Gå til sidens hovedinnhold

Derfor får du kanskje ikke avisa tirsdag

Tirsdag er det slutt på at Posten dukker opp i postkassa fem dager i uken. Det kan bety avisa uteblir for noen av Østlendingens abonnenter.

Det er snart tre år siden Posten sluttet å komme på lørdag.

7. juli gjøres det igjen innskrenkninger på hvor ofte Posten dukker opp i postkassa vår. Nå skal Posten komme hver andre dag, det vil si to dager den ene uka og tre dager uka etter.

Posten distribuerer også aviser. Derfor kan endringen føre til at flere ikke får avisa i postkassen tirsdag, selv om politikerne vedtok at avisen skulle distribueres som før i minst to år til.

For den siste tiden har det vært så mye fram og tilbake at det fortsatt ikke er sikkert hvor mange som faktisk ender opp med å ikke få papiravisa oftere enn annenhver dag, fordi de kjøres ut med postbudet.

Dette vil kunne ramme drøyt 200 av Østlendingen sine abonnenter, som i verste fall får avisa en dag for sent, hver andre dag.

Et godt alternativ vil være å gå over til en digital løsning. Mange har gjort det og stadig flere kommer til. Her får du de ferskeste nyhetene først og som abonnent kan du lese papiravisa i digital versjon allerede kvelden før den dukker opp, eller skulle dukket opp, i postkassa di.

Kommentarer til denne saken