Gå til sidens hovedinnhold

Det ble rått parti i Elverum Håndballs første treningskamp for sesongen

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag kveld var det klart for Elverum Håndballs første treningskamp før den kommende sesongen starter om cirka fire uker.

Motstander var Fjellhammer, som de hvitkledde også vil møte i serien. Fjellhammer rykket opp til Eliteserien forrige sesong, og fikk derfor bryne seg på de regjerende seriemesterne.

Det var 200 plasser utsolgt i Terningen Arena, og de fikk se et Elverum-lag som viste at de har trent i sommer.

Dobbelt så mange mål

Til pause ledet de hvitkledde hele 17-8, og Børge Lund sitt mannskap endte opp på 35 mål, mot Fjellhammer sine 16.

Toppscorer for Elverum ble kaptein Thomas Solstad med ni mål.

Elverum-treneren var fornøyd med innsatsen, men sier at det er et godt stykke igjen før de er på nivået de vil være.

– Vi ser at det er veldig mange sultne håndballspillere som hadde lyst å spille nå. Alle gjorde virkelig en kanon innsats, og vi var gode på mye av det enkle, akkurat som ønsker å være. Disse treningskampene blir verdifulle for oss, sier han.

Lund var spent før kampen

For sin egen del sto han på sidelinjen for første gang som Elverum-trener.

– Jeg var spent før kampen, men når fløyta går så går man inn i bobla sammen med resten av spillerne. Det føltes veldig naturlig og godt å stå i den settingen. Det har vært lenge siden siste både for meg og spillerne.

Sist Elverum spilte en håndballkamp var helt tilbake i mars.

Ti nye spillere inn gjorde også sitt på rulleringen.

– Vi rullerte godt, og det er fint å se at vi har en så bred og jevn tropp. Vi gjør masse bytter i denne kampen, men jeg synes likevel at intensiteten og kvaliteten holder seg gjennom hele matchen. Det er mye nytt. Jeg kommer med nye ideer og det er ti nye spillere. Vi bruker hver dag nå framover mot seriestarten for å utvikle oss. Det vil ta tid før ting sitter i blinde, men det vil komme, sier han.

5. august er det klart for bortekamp mot Kolstad i Tynsethallen.

– Det blir et par knepp opp, både hva gjelder fysikk og erfaring. Så det blir en tøffere oppgave det, men vi skal være godt rustet og ta med oss erfaringen fra denne kampen opp dit.

Les også

Thomas (23) har fått en spesiell oppgave: – Det er en ære

Les også

200 supportere møtte på Elverums første trening: – Hvis det ikke var for korona, hadde det sikkert vært dobbelt så mange

Kommentarer til denne saken