Med HamKam-hjemvendte Emil Sildnes på plass, blir det naturligvis viet en god del oppmerksomhet til kameratene fra Hamar.

Serieåpningen borte mot Skeid endte med et knepent 0-1-tap og i poden får du høre hvor dårlig banen på Nordre Åsen faktisk var.

Sist gang Ridabu-gutten spilte kamp for HamKam var i serieåpningen i 2014. Et stygt benbrudd, og komplikasjoner i etterkant av det, var karrieretruende for 26-åringen.

Hos FotballHedmark forteller han om hvordan han opplevde skaden og veien tilbake, som fem år senere førte han tilbake til Hamar, og hvordan HamKam har forandret seg på disse årene.

Vi skal også innom 2.- og 3. divisjonslagene våre, som bare er en uke fra seriestart, og i Trysil-fotballen fortsetter det å hentes internasjonale jokere.

Vi diskuterer nivået på et par av aprilspøkene som har blitt presentert i breddefotballen de siste dagene og oppsummerer naturligvis starten i Fantasy, der første runde nå er gjennomført. Husk at du fortsatt kan melde deg på i FotballHedmark-ligaen med ligakode: 6569-2026.

Og i denne ukens Hedmark Theatre of Dreams skal vi for første gang til en ordentlig stadion når gjest Sildnes gir sine terningkast på Briskeby.

Tune in!

 

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER, I SPOTIFY ELLER I iTunes:

Sesong 4:

Sesong 3:

Sesong 2:

Sesong 1: