Gå til sidens hovedinnhold

Dette er lagene Elverum kan møte

I dag trekkes gruppene til Champions League.

For noen dager siden kom bekreftelsen Elverum Håndball hadde ventet på. Også kommende sesong er de svarte og hvite en del av det aller gjeveste selskap; Champions League.

11.00 i dag trekkes gruppene. Uansett motstand venter stormakter for Børge Lund sine gutter, som er seedet i pot nummer fire, den svakeste seedingsgruppen.

Storlag

De 16 lagene er delt inn i fire seedingsgrupper på fire lag. Når trekningen er over skal de 16 lagene fordeles på to grupper med åtte lag i hver.

Det betyr at to lag fra hver pot skal inn i hver sin gruppe.

Slik er lagene seedet:

Pot 1: Barcelona (Spania), PSG (Frankrike), Kiel (Tyskland), Pick-Szeged (Ungarn).

Pot 2: Aalborg (Danmark), Porto (Portugal), Kielce (Polen), Vardar (Makedonia). Vardar kan miste plassen til fordel for Gorenje Velenje fra Slovenia grunnet økonomiske utfordringer.

Pot 3: Meshkov Brest (Hviterussland), Montpellier (Frankrike), Flensburg-Handewitt (Tyskland), Veszprem (Ungarn).

Pot 4: Motor Zaporozhye (Ukraina), PPD Zagreb (Kroatia), Dinamo Bucuresti (Romania), Elverum (Norge).

Stjerner

Uansett hvem Elverum trekker vil gamle kjente dukke opp. Av de 15 lagene Elverum i teorien kan møte, er det kun tyske Kiel og ungarske Veszprem de aldri tidligere har møtt.

Skulle det tyske mesterlaget dukke opp vil det bety et drømmemøte Sander Sagosen og Harald Reinkind. Sagosen var skadet da Elverum tok imot hans daværende klubb PSG i Håkons Hall.

Barcelona, som slo Elverum klart i åttendelsfinalen forrige sesong, er regjerende mester etter at de slo Lukas Sandell og Aalborg i finalen i mai.

Aalborg girer opp voldsomt kommende sesong med blant annet Mikkel Hansen inn i laget, og vil med andre ord være av de tøffeste lagene å møte fra pot nummer to.

Kommentarer til denne saken