Gå til sidens hovedinnhold

Dette er månedens bilde i september

Siv-Eline Hermannsson er månedens vinner i fotokonkurransen Innlandsbilder, jakten på Innlandets identitet.

Vinnerbildet for september er tatt på Valdresflya og fikk over 200 stemmer.

Stor oppslutning

Det ble sendt inn 141 bidrag til fotokonkurransen i juli. Konkurransen pågår helt til mars 2021, og du kan sende inn ditt bidrag her.

Prosjektleder Jørn Øversveen er glad for den store oppslutningen om konkurransen, men vil gjerne ha tilsendt flere bilder med mennesker og aktiviteter.

– Naturen i Innlandet er vakker den, men Innlandet er så mye mer enn bare natur, og dette håper jeg at bidragene til fotokonkurransen vil gjenspeile, sier Øversveen.

10 000 kroner i premie

Alle månedsvinnerne får en liten overraskelse i posten.

Vinnerne går også videre til den store årsfinalen i mars 2021 der det beste innlandsbildet skal kåres. Førstepremien er på 10 000 kroner, andrepremien på 5 000 og tredjepremien på 2 000 kroner.

Egen konkurranse for profesjonelle

I tillegg til folkekonkurransen, er det en konkurranse for profesjonelle og hobbyfotografer. Der publiseres innsendte bilder fortløpende, og det kåres en vinner i mars 2021. Vinneren får en fotoworkshop med Morten Krogvold i Vågå til en verdi av 16 000 kroner.

Innlandet fylkeskommune arrangerer konkurransen i samarbeid med GD, Østlendingen, Kunstbanken og fotograf Arnfinn Johnsen.

Les også

Bildekonkurranse skal bringe folk i Innlandet sammen – nå kan du stemme på beste bilde

Kommentarer til denne saken