Gå til sidens hovedinnhold

Direktesport vant prestisjetung pris

Artikkelen er over 2 år gammel

Med et enormt sportsutvalg gikk Amedias Direktesport.no til topps under INMAs prisutdeling i New York.

På selveste 17. mai vant Amedias sportsportal Direktesport prisen for «Beste nye initiativ for betalt innhold eller abonnement» og prisen for «Beste nye konsept for å skape et nytt forretningsområde» under 2019 Global Media Awards som hvert år arrangeres av International News Media Association (INMA) i New York.

Nettavisen er, i likhet med Østlendingen, Glåmdalen og Oppland Arbeiderblad, en del av Amedia og den store Direktesport-satsingen.

– For oss i Nettavisen er det en fjær i hatten å være med på en slik prisvinnende satsing, sier Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum.

– Når vi overfører tusenvis av kamper og idrettsarrangementer fra hele landet, så er det en del av vårt prosjekt om å være en avis fra hele landet, til hele landet, sier Stavrum videre.

Vinnerbidraget ble også kåret til det beste fra lokale og regionale medier i Europa, uansett kategori. Direktsport oppnådd e andreplass i to andre kategorier.

Tord Selmer-Nedrelid og Helge Birkelund mottok utmerkelsene for Amedias Direktesport.

Med mer enn 3000 direktsendete kamper fra Amedias lokalaviser i 2018 har Direktesport-satsingen vakt oppsikt i utlandet.

For å få tilgang til Direktesport trenger du et Østlendingen-abonnement.

Gjennom sportsportalen Direktesport sendes det tusenvis av direktesendte kamper hvert år. Med rettighetene til blant annet Toppserien, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, samt eliteserien i håndball, basketball og volleyball, er det mildt sagt et bredt utvalg.

I tillegg satser Amedia tungt på mosjonsløp.

Nylig ble Sentrumsløpet og Holmenkollstafetten vist direkte. Fremover vil det dukke opp flere andre mosjonsløp på Direktesport.no.

Her finner du oversikt over alle prisvinnerne.

Kommentarer til denne saken