Storfavoritten Erik Lundby Nyhus stakk av med tittelen Elverums beste FIFA-spiller

OVERLEGENT: Det endte til slutt med en overlegen seier til Erik Nyhus (t.h) over finalemotstander Alexander Bertheussen.

OVERLEGENT: Det endte til slutt med en overlegen seier til Erik Nyhus (t.h) over finalemotstander Alexander Bertheussen. Foto:

Etter en knusende 8–4 seier i finalen, ble det til slutt Erik Lundby Nyhus som stakk av med seieren i Elverums første FIFA turnering.

DEL

Etter en turnering, med start på de innledende rundene allerede på tirsdag, var det den selvutnevnte favoritten Erik Lundby Nyhus som stakk av med seieren.

– Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med å vinne. Det var viktig å hente seieren hjem, sier en selvsikker Nyhus til Østlendingen.

– Tøff kamp, tross resultatet

– Men det var en tøff kamp i finalen mot en god motstander, selv om resultatet ikke helt gjenspeiler det.

Finalen endte nemlig med en solid 8–4 seier til Nyhus. Kampen ble spilt med omganger på 15 minutter, en medvirkende faktor til at det endte med en såpass stor målfest.

Tapende finalist Alexander Bakkane Bertheussen var ekstremt skuffet etter tapet, men måtte erkjenne at det var en sterk Nyhus som til slutt stakk av med seieren.

– Alle som kjenner meg vet at jeg hater å tape, så det her var ikke det jeg hadde håpet på. Uansett taper jeg mot en god motstander som til slutt fortjente seieren, sier en skuffet Bertheussen.

– Den hang høyt hos deg den tittelen her?

– Ja, det var jo planen å ta seieren her, men sånn ble det ikke denne gangen. Jeg får komme tilbake sterkere.

Et godt grunnlag

Dette var altså den første offisielle FIFA turneringen i Elverum, og den nylig stiftede esport klubben, Elverum Esport, var arrangøren på Ungdommens hus.

Styremedlem i Elverum Esport, Martin Grønbekk Moen, var veldig fornøyd med arrangementet, men ser på dette som en mulighet for videre utvikling.

– Jeg syns det har vært en fin turnering hvor vi til slutt endte med god deltakelse. Dette var jo også første gang vi arrangerte noe, så vi må se på det som et veldig godt utgangspunkt, sier Grønbekk Moen.

– Nå håper jeg så mange som mulig vil være med oss og utvikle esport miljøet videre i Elverum.

Vi sender direkte fra sluttspillet og skal kåre Elverums beste i FIFA20

Artikkeltags