Historisk triumf for Sturla (24)

SKAL SELGES: Sturla Hoberg (24) poserer foran beach buggy'en han vant i London for drøye to uker siden. Denne uka vant elverumsingen Telialiga-sesongen i E-sportspillet PUGB.

SKAL SELGES: Sturla Hoberg (24) poserer foran beach buggy'en han vant i London for drøye to uker siden. Denne uka vant elverumsingen Telialiga-sesongen i E-sportspillet PUGB. Foto:

Det er bare tre uker siden Sturla Hoberg (24) vant den internasjonale PUBG-finalen i Mountain Dew Fuel League i London. Nå har elverumsingen sikret seg en ny E-sport-triumf.

DEL

Denne uka vant Sturla og hans lag Gamefraym den første Telialiga-sesongen i Playerunknown's Battlegrounds (PUGB).

Hoberg, med gamernavnet "IntenZ", utgjør vinnerlaget sammen med Aleksander Sølvsberg Slungaard, Sturla Rørvik og Tristan van den Houte.

– Vi styrte skuta fra start til slutt og det visste jeg ville holde til 1. plass. Jeg følte at laget mitt kastet bort seieren i fjor, så det var deilig å slå tilbake, forteller Hoberg til nettstedet gamer.no.

Sturla (24) vant PUBG-finale, selger premien for å satse videre

Seieren var i realiteten sikret allerede før siste dag av seriespillet.

Det ble en forholdsvis komfortabel seier for Hoberg og hans lagkamerater, selv om siste dag var langt fra perfekt.

– Det blir litt sånn siste dagen at folk ikke hører etter og så videre, men det var egentlig grei skuring. Det var greit å spille i dag, selv om det ble mye feil fordi vi allerede var trygge på seier, sier elverumsingen.

Den tidligere Elverum- og Nybergsund-spilleren satser knallhardt å slå seg opp som en profesjonell spiller i PUGB og har Champions League som målsetting.

Nå har 24-åringen sikret seg topplasseringer både nasjonalt og internasjonalt i løpet av drøye to uker.

Artikkeltags