Gå til sidens hovedinnhold

Elverum får spille cupspillet i mesterligaen

På grunn av eventuelle uklarheter som følge koronautsettelser har EHF bestemt seg for å sende alle lagene i mesterligaen håndball videre til åttedelsfinaler.

Det opplyser Det europeiske håndballforbundet i en pressemelding onsdag. Beslutningen gjør at både Vipers Kristiansand (kvinner) og Elverum (menn) er klar for cupspillet i turneringen. Det er første gang et norsk herrelag klarer dette.

Det har hersket usikkerhet rundt fullførelsen av gruppespillet ettersom blant andre Vipers har måttet utsette en rekke kamper på grunn av pandemien.

EHF har bestemt seg for å fastsette resultatet i alle de koronautsatte kampene som ikke kunne spilles i kvinnenes gruppespill. Men puljespillet får uansett kun betydning for seedingen i åttedelsfinalene.

I mennenes mesterliga er avgjørelsen om hva som skjer med ikke spilte kamper utsatt til 26. februar. Mennenes gruppespill skal ikke avsluttes før 4. mars, og EHF håper at en del av de utsatte kampene kan avvikles innen den tid.

Elverum er hardt rammet av utsettelser og har spilt bare åtte kamper så langt. To av lagets utsatte hjemmekamper har ennå ikke fått ny dato.

Les også

Elverum-stjernen slipper ikke inn i Norge

Les også

Nye retningslinjer skaper hodebry: – Som å skyte seg sjøl i leggen

Kommentarer til denne saken