Mohammed Mbye klar for Elverum - igjen

Mohammed "Momo" Jallow Mbye var en viktig spiller for Elverum forrige sesong. Nå er han tilbake og klar for 2. divisjonsspill.

Mohammed "Momo" Jallow Mbye var en viktig spiller for Elverum forrige sesong. Nå er han tilbake og klar for 2. divisjonsspill. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Etter en snartur innom Kongsvinger etter forrige sesong er Mohammed Mbye nå tilbake hos de hvitkledde i Elverum.

DEL

Mbye var en av Elverums beste spillere i forrige sesong da de spilte i Adeccoligaen.

"Momo" kom til klubben midtveis i forrige sesong, og var av lagets beste spillere i Adeccoligaen på høsten. Det gjorde at KIL kom på banen, og han skrev under for de røde i slutten av januar. Men på Kongsvinger gikk det ikke som begge parter hadde håpet, og kontrakten ble kansellert. "Momo" har den siste tiden trent med Elverum igjen. Nå er svensk-gambieren formelt klar for spill hos oss, står det på Elverum Fotball sin nettside.

- Jeg er glad det gikk i orden, og jeg gleder meg til å spille for Elverum. Jeg trives kjempegodt her, sier Mbye.

Daglig leder, Per Steinar Krogsæter er fornøyd med signeringen.

- Etter at kontrakten mellom "Momo" og Kongsvinger ble avsluttet var det naturlig for oss å ta en ny runde, sier Krogsæter og tilføyer:

- "Momo" er en veldig god fotballspiller. Han er viktig både på og utenfor banen, og han er en ledertype med høy kompetanse. Så at vi nå har signert han er en stor styrke for klubben og laget. Jeg er veldig glad for at dette er i boks.

Krogsæter innrømmer at klubben er på utkikk etter enda en offensiv spiller.

Artikkeltags