Elverum seiret over Ullensaker/Kisa: – Vi kan hvis vi vil

SEIRET: Magnus Solum scoret på straffe da Elverum seiret over Ullensaker/Kisa i treningskampen lørdag.

SEIRET: Magnus Solum scoret på straffe da Elverum seiret over Ullensaker/Kisa i treningskampen lørdag. Foto:

(Ullensaker/Kisa – Elverum 2-4): Elverum viste virkelig hva de var gode for da de seiret over Ullensaker/Kisa i treningskampen lørdag.

DEL

Men det var Ullensaker/Kisa som startet best da de fikk en straffe få minutter ut i kampen. Denne satte Martin Trøen sikkert i mål og hjemmelaget fikk dermed en tidlig ledelse. Men den varte imidlertid ikke lenge, for Elverum slo tilbake. Denne gangen på corner, der ballen ble headet inn i mål inne i feltet.

Like etter blir også Elverum tildelt straffe. Denne setter Magnus Solum sikkert i mål, og Elverum tar ledelsen. Lagene går til pause på stillingen 1–2.

– God vane

Andre omgang starter som den første, og Ullensaker/Kisa går hardt ut offensivt. Ullensaker/Kisa-spiller Nicolas Walstad får ballen rett utenfor Elverums 16-meter bare to minutter ut i andre omgang. Han sender i vei en suser av et skudd, som ender opp i nettmaskene bak Elverum-keeper Emil Holst.

Det ser lenge ut til at det skal bli uavgjort på Jessheim stadion, men Elverum er ikke ferdige enda. I det 75. minutt blir Sander Strand felt på 20 meter, og Elverum blir tildelt et frispark. Det blir tatt av Mads Eskedal Lyngen, som sender ballen i Ullensaker/Kisa-målet forbi keeper. Rett før kampslutt får Elverum enda et frispark, som også blir sendt i nettmaskene. Elverum vinner dermed 2–4 over Ullensaker/Kisa.

Derfor var det en godt fornøyd Tore Fossum som møtte Østlendingen etter seieren mot det antatt bedre laget Ullensaker/Kisa.

– Det her var bra. Vi scorer fire mål, det er en god vane å ta med seg det. Dette er en bra gjennomkjøring, som kan gi en bra start på høstsesongen, sier Elverum-treneren.

– Vi kan hvis vi vil

Videre forteller han at en slik seier gir god selvtillit for Elverum-laget.

– Vi ligner på et fotballag, og viser at vi kan hvis vi vil. Dette skal vi ta med oss videre i det vi ser framover.

Søndag venter ny treningskamp for Elverum. Da gjester Nybergsund Elverum stadion. Neste seriekamp er borte mot Kjelsås 20. juli.

Artikkeltags