Elverum-reserve aktuell for topplag i 2. divisjon

PÅ PRØVESPILL: Vegar Granvold Berntsen viser seg fram for Hødd denne uka. Også Nybergsund er interessert i 28-åringen.

PÅ PRØVESPILL: Vegar Granvold Berntsen viser seg fram for Hødd denne uka. Også Nybergsund er interessert i 28-åringen.

Vegar Granvold Berntsen har vært andrevalg i Elverum-målet de fire siste sesongene. Nå viser han seg fram for et annet topplag på tredje nivå.

DEL

28-åringen fra Heradsbygd er denne uka i Ulsteinvik der han trener med 2. divisjonslaget Hødd.

Berntsen har de fire siste sesongene vært andrevalget i Elverum-målet, i det som var hans han andre periode i klubben.

Nå er han ferdig som Elverum-spiller.

– Jeg har gitt uttrykk for at jeg ønsker nye utfordringer, sier målvakten.

Også ønsket i Sundet

Forrige uke trente Berntsen med Nybergsund, der hans tidligere keepertrener Yngve Sandbuløkken nå har tatt over som hovedtrener.

Berntsen var på utlån i Sundet høsten 2017, men kom aldri på banen.

Denne uka er han hos Hødd, som ble nummer tre i sin 2. divisjonsavdeling forrige sesong. Kun dårligere målforskjell gjorde at de misset kvalifiseringsplassen til 1. divisjonsspill. Den tok KFUM Oslo, som til slutt rykket opp etter å ha slått Fredrikstad og Åsane i kvalifiseringen.

– Det er veldig aktuelt for meg, dersom Hødd ønsker å ha meg. Jeg ønsker alltid å være på høyest mulig nivå. Jeg føler dette ikke er en sjanse jeg kan la gå fra meg.

Forventer konkurranse

Berntsen har kun vært på banen i 11 kamper for Elverum de siste fire sesongene, etter at han returnerte til klubben fra spill i trønderklubben Nardo.

Keeperen er fullt klar over at han ikke kan regne med å bli førstekeeper, dersom det skulle ende med kontrakt hos sunnmøringene.

– Nå har det blitt såpass spissa at det vil være konkurranse uansett hvilken klubb i 2. divisjon du kommer til. Sjansen er større for å få mye spilletid i 3. divisjon, sier Berntsen, som i tillegg til Nybergsund har hatt flere klubber fra fjerde nivå som har vist interesse den siste tiden.

Også en annen Elverum-spiller er ute og viser seg fram for andre 2. divisjonsklubber i januar.

Kristian Kjeverud Eggen (20) trener denne uka med Fram Larvik. I desember var han på prøvespill i Arendal, der han ikke ble tilbudt kontrakt.

Artikkeltags