Allerede før Elverum møter Vålerenga på Ullevaal stadion torsdag kveld i cupens fjerde runde har hvittrøyene skrevet historie – aldri tidligere har klubben kommet så langt i turneringen. Tore Fossum er spent på hvordan hans mannskap vil takle kampen.

– Jeg gleder meg veldig til å se hvordan vi takler dette her. Det blir en helt annerledes setting enn vi er vant til, og vi må prøve å treffe godt og utnytte den. Hvis vi treffer på inngangen og gjør det vi skal være gode på er det ingen grunn til at vi ikke kan være med i kampen. Vi går for å vise oss fram, forteller en spent Fossum til Østlendingen.

Han er klar på at forskjellene mellom klubbene gjør det enkelt å motivere spillergruppa.

– Det som bekymrer meg minst foran denne kampen er motivasjon. Det er som en bonuskamp for oss, sier Fossum, som trekker fram skillet mellom klubbene:

– Forskjellen på disse lagene er større enn bare divisjonen. Ser man på ressurser og tradisjoner er det en helt enorm forskjell, og rent historisk bør vi ikke ha noen sjanse. Men, alt kan skje i fotball. Vi har ingenting å tape, og Vålerenga har alt å tape. Hvis vi presterer maksimalt tror jeg vi har en mulighet.