Svindland vrakes av Høgmo

BLIR IKKE FFK-SPILLER: Remi André Svindland har trent med Fredrikstad denne uken. Nå er det klart at 20-åringen ikke blir en del av Per-Mathias Høgmo sitt lag.

BLIR IKKE FFK-SPILLER: Remi André Svindland har trent med Fredrikstad denne uken. Nå er det klart at 20-åringen ikke blir en del av Per-Mathias Høgmo sitt lag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Remi André Svindland har imponert Per-Mathias Høgmo, men blir ikke Fredrikstad-spiller.

DEL

Tidligere denne uken kunne Svindland fortelle at han hadde fått et tilbud fra Fredrikstad.

Kun forhandlinger mellom Fredrikstad og Elverum om utdanningskompensasjonen gjensto før Svindland kunne signere for østfoldingene, som trenes av tidligere landslagstrener Per-Mathias Høgmo.

Nå er det imidlertid klart at Svindland ikke blir Fredrikstad-spiller.

Fredrikstad har valgt å ta med seg tre av de seks prøvespillerne de har hatt denne uken videre.

20 år gamle Svindland er ikke en av dem.

– Remi har gjort et godt inntrykk denne uken. Han er utvilsomt en talentfull ung gutt, men totalbilde gjør at vi velger å ikke gå videre her, sier daglig leder i Fredrikstad, Joachim Heier til Fredriksstad Blad.

Daglig leder i Elverum Fotball, Per Steinar Krogsæter kan fortelle at det ikke har vært de store forhandlingene mellom klubbene rundt utdanningskompensasjonen Elverum Fotball har krav på for midtbanespilleren, som har vært en del av Elverums A-lag siden 2013-sesongen.

– Fredrikstad kom med et tilbud som vi mente var for lavt. Vi kom dermed med et motbud og etter det har vi ikke hørt noe fra Fredrikstad, sier Krogsæter til Østlendingen.

– Var det stort sprik mellom tilbudet fra Fredrikstad og deres motbud?

– Ja, det var et veldig lavt første tilbud fra Fredrikstad. Vi senket oss ganske mye i vårt motbud sammenlignet med det vi har krav på for Remi. Etter det har det ikke vært noe dialog mellom klubbene, forteller han.

Elverum og Fredrikstad rykket begge ned fra 1. divisjon sist sesong. Klubbene spiller i samme 2. divisjonsavdeling kommende sesong.

Artikkeltags