Årets styggeste mål ga årets deiligste Elverum-seier

Av

Elverum Fotball tok bokstavelig talt et sjumilssteg mot fornyet kontrakt i 2. divisjon. Med 1-0-seier over Senja er Elverum sju poeng over streken.

DEL

Med andre ord en svært viktig seier etter en tidlig scoring av Sabri Khattab.

18 minutter var spilt og Elverum hadde hjørnespark ved Ulrik Balstad. Inne i boksen sto hjemmelagets spillere i kø for å score et av sesongens viktigste mål.

Viktige poeng

Fire poeng skilte Elverum og Senja før nedrykkskampen, der nordlendingene kunne tette luka fra nedrykksplassen og opp til hjemmelaget med seier. Inne i boksen var det flipperspill, men til slutt fikk Sabri Khattab jobbet inn et svært stygt, men svært viktig mål.

Elverum var foran i sekspoengskampen.

Ellers var det lite som skjedde før pause. Samme Khattab snappet et dårlig utspill etter en halvtime og fikk nesten muligheten til å sette 2–0 etter pasning fra Eivind Holte Tøråsen. Elverum angrep uten å skape det store, men hadde god kontroll og mye ball.

Jakten på 2–0

Nordlendingene sprang imellom.

Dette så lovende ut for Tore Fossums menn. Etter en time burde ledelsen vært doblet på et Elverum-brudd der Holte Tøråsen brøt og fant Marko Jondic ute på siden.

Innlegget mot Kristian Eriksen var klasse, men alene på bakre stolpe klarte ikke arbeidsjernet å prikke inn 2–0.

Sju minutter senere fikk hjemmelaget en ny eventyrlig mulighet.

Store sjanser

Khattab knuste til med venstreslegga på et frispark fra hjørnet av 16-meteren og Senja-keeper Fredrik Pedersen måtte strekke seg så lang han var for at den ikke skulle ende i krysset.

Elverum plukket opp andreballen og slo inn igjen, der toppscorer Magnus Solum ble stoppet av tverrliggeren. Senja hadde lite å komme med fra nord, men småyppet seg litt på slutten.

Men Elverum-poengene kom i banken.

Da blir det sannsynligvis 2.-divisjonsfotball på Elverum stadion også neste år.

Artikkeltags