Elverum får en fjerdedel av Ellingsen-summen

BONUSPENGER: Etter Martin Ellingsens MOlde-overgang kan Elverum vente seg penger i kassa. Det er daglig leder Per Steinar Krogsæter fornøyd med. (Arkivfoto: Jan Morten Frengstad)

BONUSPENGER: Etter Martin Ellingsens MOlde-overgang kan Elverum vente seg penger i kassa. Det er daglig leder Per Steinar Krogsæter fornøyd med. (Arkivfoto: Jan Morten Frengstad)

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag offentliggjorde storklubben Molde at de kjøper ut elverumsingen Martin Skjelbreid Ellingsen (22) fra kontrakten med Kongsvinger allerede nå. Det er gode nyheter for Elverum Fotball.

DEL

Daglig leder i Elverum Fotball, Per Steinar Krogsæter sier nemlig til Østlendingen at klubben forventer å stå igjen med en del av summen etter Ellingsens overgang til Molde.

LES OGSÅ: Molde kjøper Martin Ellingsen

– I henhold til avtalen vi har med Kongsvinger bør vi få inn et beløp. Vi har en avtale om at vi skal få en andel av overgangssummen, sier Krogsæter.

– Hvor stor andel er det snakk om?

– Det er en fjerdedel.

Foreløpig ukjent sum

Foreløpig er det ikke kjent hvor mye Molde har betalt for å kjøpe Ellingsen ut av kontrakten, men sportslig leder Espen Nystuen i Kongsvinger sa til Glåmdalen lørdag at klubben er godt fornøyd med avtalen. Krogsæter har fredag ingen oversikt over hvor mye penger Elverum vil motta.

– Vi får bare se. Jeg vet foreløpig ikke noe mer enn det jeg har lest i Østlendingen. Vi tar egentlig bare alle penger vi får som en bonus, sier Krogsæter.

Taus Nystuen

Til Østlendingen vil Nystuen hverken bekrefte eller avkrefte om det er slik at Elverum får inn en andel av overgangssummen.

– Jeg kommenterer aldri avtaler klubber imellom. Det synes jeg blir feil, sier Nystuen, som heller ikke vil si noe om hva Elverum kan forvente å ta imot om det er slik at avtalen eksisterer.

– Det kan jeg heller ikke si noe om. Vi har en avtale med Molde om å ikke gå ut med sum, og da må vi følge den.

Artikkeltags