Etter en trøblete start på begge omgangene, klarte Elverum å hente seg inn utover i kampen.  Med flere viktige redninger av Morten Nergaard og en Nacor Medina Perez i skuddform kunne Elverum dra seieren i land.

Tekniske feil og stolpeskudd fra begge lag gjorde at kampen til tider var veldig jevn. Follo startet best, og leder store deler av første omgang.

LES REFERAT FRA KAMPEN HER

Tekniske feil og stolpeskudd fra begge lag gjorde at kampen til tider var veldig jevn. Follo startet best, og leder store deler av første omgang.

- De første ti minuttene er jeg ikke fornøyd med. Det svikter både forsvars- og angrepsmessig, sier trener Christian Berge etter kampslutt.

Ikke før det var igjen drøye fem minutter av omgangen klarer Elverum å hente seg inn, og til pause ledet Elverum 16-13.

Taiga´n: - Vi skal farge hallen hvit

Andre omgang var på mange måter veldig lik den første. Elverum sliter med å få ballen i mål, og på et tidspunkt ligger lagene likt.

- Jeg er godt fornøyd med kampen sett under ett, men vi bommer alt for mye også i starten av andreomgang.

Velspilte sluttminutter

Allikevel klarer Follo aldri å gå forbi Elverum, og de siste tjue minuttene av andre omgang setter Elverum flere av sjansene sine, med Medina i spissen. Dermed må laget fra Ski se seg slått hjemme i Follo Trykk Arena av serielederen.

- Det er veldig deilig å kunne dra hjem med to poeng. Det var en tøff kamp, men gutta har trua og det er kun noen få justeringer som skal til, så er vi der vi skal være, sier Berge.

Gullduellen lever videre

Haslum, som hadde like mange poeng som Elverum før dagens kamp, møtte Runar på bortebane i kveld. Haslum vant 36-31, og spenningen om hvem som vinner seriegullet i år lever derfor i beste velgående, da begge lag har 28 poeng. Elverum leder serien på grunn av innbyrdes oppgjør.

Neste kamp for Elverum er i Terningen Arena søndag 2.mars. Da møter de Bækkelaget, som ligger som nummer tre på tabellen.