Christian Berges menn holdt Team Tvis Holstebro til uavgjort hjemme i Terningen Arena, men fikk grundig juling da returoppgjøret ble spilt søndag.

Danskene ga seg ikke før det sto 33-18 på måltavla.

– Voldsomt godt forsvar

Elverum slet med å finne ut av danskenes offensive forsvar kampen igjennom, og satte kun inn fattige åtte mål etter pause.

– De setter rett og slett et voldsomt godt forsvar, et av de bedre vi har møtt på lang tid, sier Elverum-trener Christian Berge og legger til:

– Vi blir stående og stange mot forsvaret kampen igjennom, og i tillegg gjør målvakten deres et godt lag. Dermed blir det mye bom, og da detter vi ut mentalt.

– Mye bedre enn oss

TTH-skytterne på sin side, danset til tider gjennom et lappeteppe av et Elverum-forsvar, og drev tydelig Berges menn til frustrasjon.

– Vi får juling så det griner etter, for vi møter et lag som er mye bedre enn oss. Når vi bommer så mye i angrep, får vi også veldig mange kontringer i mot – og da renner det inn, konstaterer Berge, som reiser hjem til Norge uten spesielt mange lyspunkter i bagasjen:

– Dette må vi prøve å legge bak oss så fort som mulig. Nå blir det en del harde økter på trening denne uka her for å få opp tempoet i beina fram mot kampen mot Wisla Plock, og så får vi se hva vi velger å gjøre de dagene som da gjenstår fram til Haslum-kampen den 20. mars, sier Berge.

Elverums håndballherrer har så langt kommet fra det i E-cupen med hederlige resultater i alle sine kamper, men søndag ble de svartkledde et nummer for små i det gode selskap.

Elverums står fortsatt kun med ett poeng i gruppespillet, og har igjen den svært tunge oppgaven med å møte Wisla Plock borte kommende helg.

LES OGSÅ: Berge vil rullere mer på laget i ettermiddag