Elverum-trener Christian Berges hovedmål for turneringen Team Sportia Open i Kungsbäcka var soleklart: å vinne flest mulig kamper.

Det lyktes han godt med, for da turneringen skulle avgjøres med finalespill mot vertslaget Aranäs i går, var det Elverum som trakk det lengste strået.

– Vi vinner med et mål, men har egentlig grei kontroll. Vi leder med to mål mot slutten av kampen, og viser igjen at vi kan vinne jevne matcher. For meg er det veldig viktig å se at gutta vil unngå tap for enhver pris, for vi kommer til å spille mange jevne kamper denne sesongen, spår Christian Berge.

LES OGSÅ: Elverum puljevinnere etter seier mot HK Drott

Han har sett både Drammen, Runar og Viking i Sverige, og mener samtlige av disse lagene har hevet seg siden sist han så dem:

– Runar ser bra ut, og har tatt store steg siden forrige sesong. De kan bli riktig bra. Drammen blir som vanlig sterke, og førstesekseren til Viking er god. Jeg tipper serien blir jevnere enn på lenge denne sesongen, sier Elverum-treneren.

For sitt eget lags del er han godt fornøyd med innsatsen i Team Sportia Open:

– Med unntak av den første kampen synes jeg forsvarsspillet sitter bra, og enkelte av spillerne viser veldig bra form, sier Berge.

De neste dagene handler det meste om å få spilt nysigneringen Lazo Majnov inn i laget.

– Vi må bli kjent med bevegelsene hans, og han med våre. Det er der fokus kommer til å være nå, sier Berge.