Elverum var revansjesugne etter cupfinaletapet mot Fyllingen rett før nyttår.

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE!

Etter en jevn første omgang var Fyllingen sjanseløse mot et Elverum som gjorde alt riktig.

Se videointervju med Kjetil Aanestad øverst i saken!

Se Elverum knuse FyllingenBergen – i bilder!

Hatoppgjør

Fra første sekund kunne man se at det var ekstra spenning i kampen. Alle vet at ikke spillerne på Fyllingen og Elverum er bestevenner. Hver scoring ble feiret litt ekstra. Hver dommeravgjørelse ble konfrontert, og hver duell var litt hardere enn vanlig.

At Fyllingen snappet cupfinalegullet foran nesen til Elverum hadde nok også en liten finger med i spillet.

Etter første omgang var lagene like langt på stillingen 11-11. Men i andre omgang viste hjemmelaget klasse og spilte festhåndball i Terningen Arena. Fyllingen kunne bare stå å se på at målene rant inn og at sluttresultatet ble 28-21.

– Det er mange kamper igjen

Elverum har en luke på fire poeng ned til andreplassen som Runar ligger på. Runar har to kamper mindre spilt, men har raknet mer og mer utover i sesongen. Elverum-trener Christian Berge tydeliggjør at sesongen enda ikke er over, og at det er mange kamper igjen:

BILDESERIE: Elverum – FyllingenBergen

– Det er mange kamper igjen. Vi skal ned til Arendal i neste serierunde og der har vi ikke akkurat gjort det bra de siste årene. Vi har også kamper i EHF-cupen som er et lite tankekors for oss siden det blir mye reising, men alikevel så får vi med oss utrolig verdifull erfaring fra de kampene. Etter kampen mot Wisla Plock har vi tatt med oss hardere taklinger, høyere tempo, og bedre samspill. Vi presterer bedre og bedre for hver kamp nå, sa Berge etter kampslutt.

Fantastisk omgang

Berge var klar i sin sak at serien ikke er over enda, og at man må ta én kamp av gangen. Etter seieren over Fyllingen var treneren strålende fornøyd.

– Vi har en liten dårlig periode i første omgang da Fyllingen henter oss inn igjen til pause, men andre omgangen er skikkelig solid. Forsvaret var helt fantastisk, og det som slapp igjennom snappet Nergaard opp. Kjetil Aanestad gjør en kjempeinnsats i kveld, og det er ikke rart han ble kåret til banens beste, sa Berge.

For det har virkelig løsnet for Elverum nå. Samspillet er bedre og nysigneringen Iso Sluijters forsetter å herje med motstanderene. I kveld noterte hans seg for syv mål, og hans tilstedeværelse gjør at Kjetil Aanestad på høyrekanten får mer rom å boltre seg på.

Vingene til Elverum stod for 15 mål i kveldens oppgjør, noe som beviser at Elverum har fått flere strenger å spille på.

Nå venter en tur ned til Slovenia på lørdag og gruppespill i EHF-cup mot RK Maribor Branik før laget skal ned til Arendal neste onsdag. Der har aldri Elverum vunnet.

Se videointervju med Kjetil Aanestad øverst i saken!

Se Elverum knuse FyllingenBergen – i bilder!

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE!