– Publikums støtte gir inspirasjon

SAMHOLD: – Nå framover skal vi fokusere på å sette sammen laget. Vi har færre nye i år enn i fjor, men vi skal bygge noe sammen, sier Elverum-trener Michael Apelgren

SAMHOLD: – Nå framover skal vi fokusere på å sette sammen laget. Vi har færre nye i år enn i fjor, men vi skal bygge noe sammen, sier Elverum-trener Michael Apelgren Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag var det duket for Elverum Håndball sin første trening etter ferien. Den ble holdt i Elverumshallen, med rundt 130 tilskuere på tribunen. – Det er bra at vi får så mye varme og støtte fra tribunen, sier Elverum-trener Michael Apelgren

DEL

Med full tribune og støtte underveis, var det fullt trøkk fra start under Elverum håndball A-lag sin premieretrening onsdag.

– Det er bra at vi får kommet i gang, og det gir veldig mye støtte og varme at så mange kommer og ser på vår første trening, sier Elverum-trener Michael Apelgren om de 130 personene som møtte opp for å følge håndballguttas første steg på banen igjen etter ferien.

– At så mange kommer for å se på gutta trene, gir inspirasjon til oss videre, sier Apelgren.

Gode treningsholdninger

Og håndballgutta hentet virkelig inspirasjon fra publikum, for på banen, der var det ingen kjære mor. Spillerne var på fra start, til jubel fra tilskuerne.

– Jeg ser at mange av gutta har vært flinke til å holde oppe treningen gjennom ferien. Det skal i hvert fall ikke stå på treningsmengden, sier Apelgren, som innrømmer at slik må det være hvis klubben skal ta ytterligere steg denne sesongen.

– Guttene har enda bedre holdninger når det kommer til trening nå enn før, men slik må det være hvis vi skal være med og kjempe om poeng i Champions League.

Tirsdag utførte håndballguttene de første løpetestene etter sesongen. Så ventet premieretrening onsdag, og nye tester torsdag. Apelgren forteller at spillerne hadde gjort en god jobb under løpetestene.

Best av dem alle var Alexander Ørjevik Westby og Jonas Burud. Deretter fulgte Håkon Ekren på en 2. plass, Sigvaldi Gudjonsson på 3. plass, Tine Poklar på 4. plass og Stian Fjæran Mogen på 5. plass.

Skal bygge lag

Videre venter samholdsbygging for Elverum-gutta.

– Nå framover skal vi fokusere på å sette sammen laget. Vi har færre nye i år enn i fjor, men vi skal bygge noe sammen. Vi skal også ha en såkalt Hell Week i Trysil der gutta skal ha tre treningsøkter om dagen, sier Elverum-treneren.

Artikkeltags