13-målscorer Lindboe på rundens lag - igjen!

I STORFORM: André Lindboe er virkelig i ferd med å finne tilbake til sitt vante jeg. Mot Dinamo Bucuresti satte han inn hele 13 mål, og for det blir han belønnet med en plass på rundens Champions League-lag.

I STORFORM: André Lindboe er virkelig i ferd med å finne tilbake til sitt vante jeg. Mot Dinamo Bucuresti satte han inn hele 13 mål, og for det blir han belønnet med en plass på rundens Champions League-lag.

Artikkelen er over 1 år gammel

André Lindboe er for andre gang på tre uker tatt ut på rundens lag i Champions League. Venstrekanten er dermed brennhet før EM-uttaket skal gjøres.

DEL

For første gang i Elverum Håndballs historie, ble André Lindboe ikke bare plukket ut på rundens lag, men han ble også stemt fram som rundens spiller etter sin innsats mot Kadetten Schaffhausen på hjemmebane 8. november.

Og lynvingen fortsetter å vise form.

I Elverums 34-33-seier over Dinamo Bucuresti søndag, satte Lindboe inn hele 13 mål - og hadde 80 prosent uttelling på skuddene sine. Slikt blir defintivt lagt merke til innover i korridorene hos EHF Champions League.

Mandag ble han nok en gang tatt ut på rundens lag, og på videosnutten som er lagt ut, legges det vekt på at venstrekanten demonstrerte sine kvaliteter som all-rounder, da han dunket inn mål fra alle posisjoner.

Norges landslagssjef Christian Berge bekrefter overfor Østlendingen at han har fått med seg at André Lindboe er i form, og sier hans kandidatur til EM i Kroatia vil bli grundig diskutert når landslagsledelsen samler seg i Trondheim mot slutten av denne uka.

Og Lindboe selv, er mer enn klar for å bidra i nok et mesterskap for Norge:

 Jeg har utrolig lyst til å være med til Kroatia, og kommer til å spille fletta og skoene av meg for å få være med på nok et mesterskap. Den opplevelsen jeg fikk i Frankrike var helt sinnssyk, så jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å få være med igjen, konstaterer kantspilleren.

Og nå begynner formen virkelig å sitte for Elverum-spilleren.

- Jeg er veldig fornøyd med 13 mål og 80 prosent uttelling mot Dinamo Bucuresti. Det er der jeg vil være, og nå har jeg også prestert bra over tid, så jeg håper selvsagt at det skal slå positivt ut i forhold til uttaket, sier Lindboe, og legger til:

- Berge vet hva jeg står for, og nå er jeg der jeg skal være!

Artikkeltags