Apelgren før CL-kampen: – Det kommer til å bli vanvittig tøft!

TØFF OPPGAVE: Michael Apelgren og Elverum står foran en formidabel oppgave når danske Skjern gjester Terningen Arena lørdag.

TØFF OPPGAVE: Michael Apelgren og Elverum står foran en formidabel oppgave når danske Skjern gjester Terningen Arena lørdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Elverum har utført mirakler i Terningen Arena tidligere. Lørdag må det et lite mirakel til, om hvittrøyene skal tukte Skjerns verdensstjerner.

DEL

For det er liten tvil om at det er et mesterlag som gjester Terningen Arena lørdag ettermiddag.

Landslagskaptein Bjarte Myrhol og de danske landslagsprofilene Anders Eggert og Kasper Søndergaard er bare noen av stjernene Skjern har i sitt mannskap.

Et Skjern-lag som på papiret kanskje ser sterkere ut enn det gjorde sist de gjestet Elverum tilbake i 2015. Da vant danskene 37–23.

– Det er vanskelig å sammenligne lag, men de har litt større profiler i laget nå. Det kommer til å bli vanvittig tøft, sier Elverum-trener Michael Apelgren som mener Skjern er det klart sterkeste laget i Champions League-gruppen.

– Jeg tror de kommer til å vinne gruppen. De har mange verdensspillere.

Det er hevet over enhver tvil at Elverum står foran en formidabel oppgave lørdag. Men med fjorårets bragdseier over Montpellier friskt i minnet, mener svensken det er alle muligheter til å overraske igjen.

– Skjern er ikke noe bedre enn Montpellier. Vi er fullt klar over at det blir vanskelig, og har de en god dag blir det tøft for oss å få med oss noe. Skjer er ikke redd for Elverum, men vi vet vi kan skrelle. Vi har gjort det før og har tro på at vi kan gjøre det igjen, sier Apelgren som tidligere har lyktes med å finne svakhetene til storlagene de møter i Europas gjeveste klubbturnering.

– Skjern har svakheter de også. Vi må velge vår vei og gå, så får vi se om vi treffer med det, sier treneren som ikke vil gå ut med hvilke svakheter han ser hos danskene.

– Det kan vi ta i etterkant, smiler han.

FØLG KAMPEN DIREKTE HER!

Artikkeltags