Apelgren før FalkHorten-kampen: – De kommer til å være helt gale!

MØTER GAMLE KJENTE: Magnus Fredriksen (t.h.) kom fra Falk Horten til Elverum før fjorårssesongen. Nå skal han, Tine Poklar (t.v.) og Morten Nergaard (bak) kjempe om to nye poeng i Holtanhallen. Foto: Anita Høiby Gotehus

MØTER GAMLE KJENTE: Magnus Fredriksen (t.h.) kom fra Falk Horten til Elverum før fjorårssesongen. Nå skal han, Tine Poklar (t.v.) og Morten Nergaard (bak) kjempe om to nye poeng i Holtanhallen. Foto: Anita Høiby Gotehus Foto:

Michael Apelgren forventer en «kaos-kamp» der innsatsviljen kommer til å ligge langt utenpå draktene til begge lag når Elverum og FalkHorten barker sammen søndag.

DEL

Elverums seiersvante mannskap vant premierekampen mot Nærbø hele 41-31, og nå venter nok en kamp mot et lag som er forhåndstippet i bunnen av tabellen.

Men Johnny Jensens menn viste at de ikke har tenkt å bli noen kasteball i årets eliteserie, da de yppet seg kraftig på Drammen i seriepremieren. Kristian Kjellings menn vant til slutt relativt knepent 30–28.

– De viste allerede i premieren at de kommer til å bli like vanskelige å møte som de var i fjor. Også for oss topplagene, påpeker Elverum-trener Michael Apelgren, med henvisning til matchen mellom FalkHorten og Drammen.

– FalkHorten er et lag som spiller med mye følelser og innsats, og det kommer til å smelle enda hardere i Holtanhallen i deres hjemmepremiere enn det gjorde i Drammenshallen, spår Apelgren.

– Jeg forventer en kaos-aktig kamp foran fullsatte tribuner. For oss kommer det til å bli viktig å ta opp den mentale kampen, for de kommer til å være helt gale. Det det er også sånt jeg håper vi skal være litt bedre på denne sesongen. I seriepremieren slengte vi oss etter hver ball og plukket nesten alle returer. Det vil jeg se at vi fortsetter med, sier Elverum-treneren.

VIDEO: Se kampen direkte her!

Og én Elverum også skal se opp for, er FalkHortens storskytter Stefan Ilic. Bakspilleren banket inn 10 mål mot Drammen, og tar stort skuddansvar i Johnny Jensens mannskap.

– Han kommer garantert til å sette inn noen svinfrekke underarmsskudd med skru, men vi skal ikke gå helt bananas selv om han treffer bra. Vi vet allerede nå at han kommer til å bli deres toppscorer, og nøkkelen for oss blir kanskje at de andre ikke lykkes så godt, påpeker Apelgren, og legger til:

– Det blir litt som mot Nærbø, det gjør ikke så mye at Steffen Stegavik scorer 10 mål, når vi likevel vinner kampen. Og vi kommer også til å møte lag med seks-sju «Ilic'er eller Stegavik'er» i løpet av sesongen, så vi kan ikke bli satt ut av å møte gode spillere!

Artikkeltags