Apelgren om favorittstemplet: – Kjenner alltid på presset om å vinne

LITEN LUKE: Elverum-trener Michael Apelgren er klar på at luka på to poeng ned til ØIF Arendal ikke er nok til å ta serien for gitt.

LITEN LUKE: Elverum-trener Michael Apelgren er klar på at luka på to poeng ned til ØIF Arendal ikke er nok til å ta serien for gitt.

Artikkelen er over 2 år gammel

Elverum leder serien med to poeng og har to kamper mindre spilt før kveldens match mot Kolstad. Michael Apelgren er imidlertid klar på at den luka ikke fungerer som noen hvilepute.

DEL

– Vi får jo ikke automatisk fire poeng på de to hengekampene. Det skal spilles også, påpeker Apelgren.

Men laget hans er unektelig i en god posisjon med to poengs luke ned til ØIF Arendal, og to kamper mindre spilt.

– Kjenner du på presset om at det nå nærmest er forventet at dere skal vinne serien?

– Ja, det gjør man jo. Men i Elverum kjenner man alltid på presset om å vinne, og det vil vi også. Det som er viktig for oss nå er at vi leder med to poeng, og så er vi nødt til å spille godt i de matchene som gjenstår. Vi skal tross alt møte ØIF Arendal og Haslum i de to siste seriekampene, sier svensken.

Og han tror ikke på noen enkel kamp mot Kolstad i Trondheim i kveld.

– Kolstad har slått DHK hjemme, og har ikke tapt siden Lars Eggen Rismark kom inn i stallen. Han er en meget god målvakt, og vi må regne med at det kan komme perioder der han kan komme til å redde mye, sier Elverum-treren, som reiser til trønder-hovedstaden uten Aleksander Børresen i stallen:

Strekkjempen pådro seg en brist i et ribbein i forrige serierunde, og det er forventet at han er satt ut av spill i opp til tre uker.

– Både Kristian Ørsted og Orri Jonsson gjorde sine saker bra i kampen mot Drammen, men så gjelder det at de presterer over tid. Nå får de en god mulighet til å vise hva de står for mot Kolstad, sier Michael Apelgren.

OBS! Du kan følge kampen kast-for-kast via ostlendingen.no fra kl. 20.30 onsdag kveld.

SMS: ØTIPS til 2005 Telefon: 62 40 00 00 redaksjonen@ostlendingen.no

Artikkeltags