Gå til sidens hovedinnhold

Apelgren: – Revansjen er ikke tatt ennå!

Artikkelen er over 3 år gammel

Elverum-trener Michael Apelgren var godt fornøyd med at hans menn slo tilbake i Sør Amfi. – Vi ville ha revansje, men den er ikke tatt ennå. Det er fortsatt én kamp igjen, fastslår han.

– Jeg er kjempeglad for at vi vinner i dag, men vi har altså ikke vunnet noe ennå. Revansje får vi først om vi vinner på hjemmebane, konstaterer Michael Apelgren etter kampslutt.

Og mens det formelig kokte både på banen, tribunen og benken underveis i kampen, sto svensken der på sitt vante rolige vis og svarte på spørsmål like etter kampslutt.

– Er du virkelig så rolig som du ser ut?

– Ja, ja men sann, gliser svensken, og legger til:

– Nei da, jeg er selvsagt kjempeglad for at vi vant denne kampen, men det betyr likevel ikke at vi har vunnet noe. Det er sikkert én kjedelig ting å si, men vi må bare fortsette å holde fokus på det vi skal gjøre, forberede oss godt, og gå ut på banen kommende søndag og nyte at vi har spilt oss til muligheten for å vinne på hjemmebane. Først da vil vi ha fått vår revansje!

Heia Pedersen: – Må gjøre som Elverum

Arendal-gutten Eirik Heia Pedersen kunne blitt den store helten på hjemmebane, da han satte inn 29–29 bare minuttet før slutt i den andre ekstraomgangen. I stedet måtte han se Josef Pujol sende Elverum til himmels, da svensken satte inn kampens siste scoring fra straffemerket bare halvminuttet senere.

– Det er surt. Jeg følte at vi hadde god kontroll i 1. omgang, men etter pause blir det jevnt og egentlig en krig hele resten av kampen. Det er synd at vi ikke klarer å avgjøre, for rammene rundt matchen kunne ikke vært bedre, sier bakspilleren, som ble sittende lenge på benken og tenke mens 2.500 tilskuere forlot hallen.

De hadde da bydd på et forrykende show – og sørlendingene beviste til gagns at de vet å støtte laget sitt.

– Det eneste som kunne vært bedre, var om vi hadde slått Elverum her i kveld og gitt publikum den festen de fortjener. Nå må vi i stedet forberede oss på en kamp til i Terningen Arena. Det er klart det er tøft, sier Heia Pedersen, som imidlertid vil bruke motstanderens comeback som inspirasjon før den tredje sluttspillfinalen:

– Elverum klarte å komme seg opp igjen, nå må vi gjøre det samme. Vi er bare nødt til å nullstille oss, og forsøke å slå tilbake, sier arendalitten.

– Hvorfor klarer dere ikke å avgjøre dette på hjemmebane i kveld?

– Elverum har nok litt friskere bein enn oss. Nesten samtlige på vårt lag må stå i 60 minutter, mens de har mer å rullere på. Samtidig får de nok en boost av å slå tilbake slik de gjorde i starten av 2. omgang. Men nå må vi bare riste av oss dette her, og være klare for en ny kamp på søndag, konstaterer Eirik Heia Pedersen.

Kommentarer til denne saken