Bakken Øien nærmer seg Nærbø

I VESTERLED: Elverums andrekeeper Vegard Bakken Øien kan gjøre vestlending av seg. Det bekrefter både Nærbø og Elverum. Foto: Anita Høiby Gotehus

I VESTERLED: Elverums andrekeeper Vegard Bakken Øien kan gjøre vestlending av seg. Det bekrefter både Nærbø og Elverum. Foto: Anita Høiby Gotehus

Elverums andrekeeper Vegard Bakken Øien kan gjøre vestlending av seg. Det bekrefter både Nærbø og Elverum.

DEL

Det bekrefter styreleder Trond Knutsen i Nærbø IL overfor Stavanger Aftenblad.

– Det gjenstår bare å avklare noen detaljer i kontrakten, sier han.

Til Østlendingen sier Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg at partene foreløpig ikke er enige om en overgang, men at han opplever dialogen med Nærbø som konstruktiv, og at han regner med at en løsning vil foreligge i løpet av et par dager. 

– Vi skal ha et team-møte på tirsdag, der dette er et av temaene, bekrefter Myhre. 

Etter det Østlendingen forstår skal Bakken Øien ha blitt forespeilet å bli førstekeeper i nyopprykkede Nærbø, og det er i første og fremst den muligheten som har fristet Elverum-gutten. 

Bakken Øien har vært på klubb-besøk på Vestlandet denne helgen, og har dermed fått tatt sin potensielt nye klubb nærmere i øyesyn. 

Hos serielederne har han som kjent måttet tåle å spille andrefiolin bak Morten Nergaard, som er Elverum ubestridte førstevalg mellom stengene. 

– Betyr Bakken Øiens potensielle overgang til Nærbø at dere skal ut på keeper-jakt, Myhre?

– Vi har jo allerede to målvakter (Morten Nergaard og Emil Kheri Imsgard), men det er ikke unaturlig å tenke seg at vi vil se på muligheten for å forsterke der. Dette er også noe vi vil ta opp på tirsdagens møte, sier Myhre. 

Nærbø er for øvrig klubben til den tidligere Elverum-helten Steffen S. Stegavik, og også han har kontrakt kommende sesong. 

Artikkeltags