Børresen tilbake mot Haslum: – Må fram med brystkassa og krige

ERFAREN: Aleksander Børresen har gitt og fått juling i Elverums midtforsvar i mange år. Nå er han klar for å gi alt i sluttspill-innspurten.

ERFAREN: Aleksander Børresen har gitt og fått juling i Elverums midtforsvar i mange år. Nå er han klar for å gi alt i sluttspill-innspurten. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Elverums strekkjempe Aleksander Børresen er klar i talen før semifinalene mot Haslum braker løs: – Vi må fram med brystkassa og krige, det er nå det tilspisser seg!

DEL

OBS! Du ser første semifinale mellom Elverum og Haslum direkte på ostlendingen.no fra kl. 18.00 - og selvsagt kan du lese alt om kampen på våre nettsider utover søndagskvelden!

Elverum-veteranen måtte stå over den tredje og siste kvartfinalen mot Kolstad, etter at han pådro seg en rift i det indre leddbåndet i kneet. Nå er skaden leget, og tometersmannen er mer enn klar for å bidra til at de svarte og hvite skaffer seg best mulig utgangspunkt i dagens semifinale.

– Jeg er veldig klar. Det er utrolig kjedelig å sitte å se på, konstaterer Børresen.

– Du skulle jo egentlig se på hele sesongen, men valgte å gjøre comeback...

– Ja, og når man først er med, er det på banen man vil være, fastslår strekspilleren, som har vært en særdeles viktig og solid brikke for Elverum i en halv mannsalder.

Og det kan komme godt med når erkerivalene fra Bærum står på motsatt banehalvdel:

– Det er spillere på begge lag som har vært med utrolig lenge, og så har begge lag også mange nye og unge spillere som er med på dette for første gang. Jeg tror nok det kan komme godt med at vi rutinerte kan bidra til å holde hodene kalde om vi kommer inn i en hektisk periode, sier 32-åringen, som er forberedt på at kampen mot Haslum kan nå kokepunktet:

– Det pleier alltid å bli jevnt og tett når vi møter Haslum. Det er to gode lag som begge har veldig lyst til å komme seg til den finalen, så det kommer til å bli en tøff kamp fra begge sider, spår Børresen, og legger til:

– Selv om den verste julingen kanskje har gitt seg de senere årene, tipper jeg det kommer til å bli heftig utpå der. De har like lyst til å vinne som oss, så vi må bare fram med brystkassa og krige!

– Hvor viktig er det for deg å ende karrieren med en sluttspill-tittel?

– Det er utrolig viktig. Å vite at man hadde bidratt til at laget får oppleve Champions League neste sesong, ville vært helt supert. Det holder med fire seire til, men jeg er klar for å kjøre på så lenge det trengs!

Artikkeltags