Brudd i hånda for Westby – oppkjøringen ryker

Alexander Westby har fått konstatert et mindre brudd i høyrehånden, og måtte under kniven onsdag. – I verste fall er jeg ute i åtte uker, men jeg håper at det kan bli 14 dager mindre, sier venstrekanten til Østlendingen.

DEL

– Det var i den siste sluttspillfinalen mot ØIF Arendal det skjedde. Det var igjen rundt 25 minutter da jeg slo hånda inn i en annen spiller da jeg skulle ta en returball. Det gjorde vondt med én gang, og ettersom det ikke har blitt noe særlig bedre valgte vi å få tatt både røntgen og CT av håndleddet. Mandag ble det konstatert at jeg har et brudd i båtbeinet, forteller Westby.

Og etter at bruddet ble oppdaget, gikk det fort. Allerede onsdag la han seg under kniven for å bli operert. Deretter venter opptil åtte uker med alternativ trening.

– Det gikk litt på motivasjonen løs å høre at man er ute i åtte uker. Da ryker det meste av oppkjøringen, og det er surt. Jeg må bare håpe på at legene har vært litt pessimistiske i anslagene sine, og at det kan gå litt fortere. Det er kjipt å ikke kunne sprette en eneste ball i løpet av sommeren, fastslår Westby.

Artikkeltags