Burud valgte Elverum

BLIR: Jonas Burud har signert en kontrakt som binder han til Elverum Håndball i to år.

BLIR: Jonas Burud har signert en kontrakt som binder han til Elverum Håndball i to år. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jonas Burud sto lenge på vippen mellom Elverum og Drammen. Men til slutt falt høyrebacken ned på at han tar to nye år i svart og hvitt.

DEL

Burud, som kom til Elverum fra 2. divisjonslaget Skogn i 2013/14-sesongen, har tatt store steg i løpet av sine år i svart og hvitt. Nå håper han at å tenke langsiktig vil bære frukter i form av fortsatt utvikling.

Og selv om han også var sterkt ønsket i Kristian Kjellings DHK, valgte han det kjente framfor det ukjente:

– Målet er at jeg skal utvikle meg videre. Jeg trives veldig godt her, og er en del av et sterkt lag, påpeker Burud overfor klubbens hjemmesider.

Og det er liten tvil om at Elverum-trener Michael Apelgren har Burud i sine framtidsplaner:

- I Jonas har vi en veldig lojal spiller som setter laget foran jaget i enhver situasjon. Han går foran i treningsarbeidet, og vi har stor tro på at han de kommende sesongene vil fortsette sin positive utvikling. Han har tatt veldig store skritt, blant annet som forsvarsspiller de siste årene. Han blir gjennom signeringen en av klubbens kontinuitetsbærere, og viktig i år føre det taktiske arbeidet videre, sier svensken til ehh.no.

Jonas Burud og resten av Elverum-mannskapet ble som kjent seriemestere allerede fire runder før slutt. Nå skal sesongen fullføres, før sluttspillet og jakten på en ny sluttspill-tittel tar til.

Artikkeltags