David Wattström forlater Elverum

REISER HJEM: David Wattström (23) forlater Elverum og reiser hjem til svenske Anderstorp.

REISER HJEM: David Wattström (23) forlater Elverum og reiser hjem til svenske Anderstorp. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter en og en halv sesong som André Lindboes backup har svensken bestemt seg for å forlate klubben til fordel for moderklubben Anderstorp.

DEL

23-åringen kom til Elverum før jul i 2015. Det har blitt lite spilletid i klubben bak landslagsspiller Lindboe, men ifølge ham selv er det ikke derfor han ønsker å skifte beite. Til Elverum håndballs hjemmesider forklarer han det slik:

– Det er helt og holdent personlige årsaker som ligger bak denne beslutningen, og ingenting som har med det håndballmessige å gjøre. Det føles så klart kjedelig å forlate gutta i laget og Elverum, men akkurat nå er det riktig for meg å dra hjem til Sverige, sier Wattström.

Til Østlendingen sier han at det er trist å forlate byen, men at det blir ålreit å komme seg hjem igjen.

– Jeg har hatt det veldig fint her, fått mange gode venner og trivdes veldig bra i spillergruppa. I tillegg kjenner jeg at jeg har utvikla meg veldig som håndballspiller under Michael (Apelgren) og Raymond (Hamar). Men nå setter jeg rett og slett personen David Wattström foran håndballspilleren David Wattström, og reiser hjem til familien. Så får vi se hvordan det går. Nå skal jeg spille for Anderstorp, i hvert fall fram til sommeren, forteller han.

Artikkeltags