Dette er Richard Hanisch nye klubb

GOD SESONG:Richard Hanisch har levert en god sesong for Elverum. Nå skal han tilbake til svensk håndball.  Foto: Anita Høiby Gotehus

GOD SESONG:Richard Hanisch har levert en god sesong for Elverum. Nå skal han tilbake til svensk håndball. Foto: Anita Høiby Gotehus

Richard Hanisch skal være klar for en retur til svensk håndball og IFK Skövde, ifølge Sportbladet.se.

DEL

Den svenske nettavisen skriver at IFK Skövde gjør en kraftig ommøblering både leder- og spillersiden kommende sesong. Og nå skal én av de sise puslespillbitene være på plass, nemlig Elverum Håndballs Richard Hanisch.

Den 28 år gamle venstrebacken har lenge vært i tvil om hva framtiden bringer, men nå ser det altså ut til at det blir en retur til svensk håndball for Hanisch, som har vært en viktig bidragsyter i Elverums Champions League-lag denne sesongen.

I mesterligaen har det blitt 29 mål på ni matcher på svensken, og i serien står han bokført med 66 mål på 22 kamper.

Og bare et par dager før sluttspillet braker løs, ser det altså ut til at det blir det siste 28-åringen gjør i svart og hvitt.

Hanisch har som kjent måtte konkurrere med Tine Poklar som spilletiden, noe som til tider har vært tøft for den ambisiøse svensken. Med Simen Holand Pettersen på vei inn i stallen, blir det heller ikke mindre konkurranse på posisjonen i sesongene som kommer.

I IFK Skövde er det imidlertid flere kjente navn fra norsk eliteserie. Håvard Åsheim (Haslum) og Rex Blom (Halden) er blant spillerne i klubben som skal ledes av tidligere Halden-trener Jonas Wille.

Artikkeltags