Elverum direkte inn i Champions League!

VILL JUBEL: Michael Apelgren omfavnes av sportslig leder Bjørnar Myhren etter bragden mot Montpellier i fjor høst. Nå kan de få mer å juble for i Champions League.

VILL JUBEL: Michael Apelgren omfavnes av sportslig leder Bjørnar Myhren etter bragden mot Montpellier i fjor høst. Nå kan de få mer å juble for i Champions League. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Elverum Håndball drømte om direkteplass, og ble hørt. Nå venter nok en høst med håndball på øverste hylle for Michael Apelgren og hans menn.

DEL

Lørdag presenterer det europeiske håndballforbundet (EHF) lagene som går direkte inn i gruppespillet i kommende sesongs Champions League, og hvilke klubber som må ut i kvalifisering.

Elverum har vært i gruppespillet de to siste sesongene, og hadde store forhåpninger om å komme direkte inn i årets utgave.

Og de ble hørt. I en rekordtøff kamp om Champions League-plassene, er Elverum tildelt en plass i gruppe C eller D.

LES OGSÅ: Dette er lagene Elverum kan møte

Apelgren: – Wow!

– Wow! Det er fantastisk! Hvilken bekreftelse på at vi gjør så mye riktig i denne klubben. Nå er vi virkelig superglade, konstaterer Elverum-trener Michael Apelgren overfor Østlendingen, og legger til:

– Når man ser på mange av de lagene vi konkurrerer med, som har sterkere økonomi og bedre forutsetninger enn vi har, er dette et tydelig signal om at vi gjør mye bra. Vi tilhører en håndballnasjon som er på vei opp og fram, og det gjøres mye bra i norsk håndball. Vi er veldig stolte over å være mestere i en liga som går rett inn i Champions League!

– En klapp på skuldra til alle i og rundt klubben

– Hva vil dette bety for dere sportslig?

– For oss betyr det at vi kommer til å fortsette å utvikle oss gjennom å spille disse kampene. Alle som holder på med eliteidrett vil komme så høyt det bare går, og å få komme inn i den beste turneringen som finnes, er stort. Vi er en liten by, og jeg synes vi skal være stolte av det vi har fått til sammen. Det hadde ikke holdt med bare en sterk økonomi, eller bare et godt resultat. Dette er en klapp på skuldra til alle som er involvert i og rundt klubben, fra spillerne til dugnadsgjengen, sier en strålende fornøyd Elverum-trener.

LES OGSÅ: Rekordtøff kamp om CL-plass

Artikkeltags